2777
2789

سلام دوستان ..

شوهرم مدام میگه بریم خونه شما.... ولی خونه خودشون اصلا اصلا نمیگه بریم ...چی بشه ۴....۵ ماه یه بار چی بشه اگه بگن بیایین اینجا تا بریم طرف اونا...

البنه من مشکلی ندارم با این قضیه .... کلا هر روز خونه پدرم هستیم ۵...۶ سال اول که کلا یه سره اونجا بودیم شبم همش میخوابیدیم.... چی میشد یه نصفه روز میومدیم خونه خودمون دوباره میرفتیم....ولی الان یک سالی میشه دیگه شب نمیمونیم ولی حداقل ۴ روز در هفته اونجاییم...

خب برا مادر منم سخته الان مشکل شدید زانو داره دکتر گفته به احتمال زیاد عمل میخواد جفت زانوهاش.... 

ولی هر روز شوهرم اصرار داره بریم اونجا.... نهایت یک روز نریم فرداش میگه پاشو بریم....

خانواده خودشم از خداشونه ما سمت اونا نریم اوایل که هفته ای یکبار میرفتم انقدر بی محلی میکردن قیافه میگرفتن که به مرور روابطم کم کردم...یک وعده میموندیم وعده بعدی رو شوهرمو میفرستادن بره کلی خرید کنه بیاره....کلا رو نمیدن 

چه کار کنم یا چی بگم به شوهرم که کمتر بریم خونه مامانم حداقل هفته ای یکبار بریم مادرم هم گناه داره بنده خدا پادرد کمردرد شدید داره 

بگو خونه خودم راحت ترم.کار دارم.برنامه دارم.بچه ندارین؟

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو خونه خودم راحت ترم.کار دارم.برنامه دارم.بچه ندارین؟

چرا بچه دارم... خونه خودمون کوچکه...خونه مامانم بزرگه حیاط داره 

حالا بچم هم عاشق مامانمه 

اونجا بهش خیلی خوش میگذره

ایندفعه که گفت بگو نه دیگه بذار یه وقت دیگه،مامانم پاهاش درد میکنه گناه داره

میگه خودت پاشو نذار مامانت غذا بپزه یا کار کنه...

ولی ما میریم اونجا مامانم از اول تا اخر تو اشپزخونه اس در حال غذا پختن و کار اصلا نمیشینه 

خودت مدیریت کن مثلا میگه بریم هی بهونه بیار یروزشو نرو میشه سه روز در هفته کمکم میشه یه روز در هفته شوهرت هم دیگه عادت میکنه همونطور که قبلا شبا مینوندید ولی الان نمیمونید

وای خدا منو خر کن راحت شم دیگ من‌دعوا دارم سر اینک نمیبره خونه مامانم اونوقت شما

مامانت رابطش خوبه با داماد؟

خدایی شوهر من مامانمو خیلی دوست داره خیلی راحته خونه مامانم

ببین عزیزم هر چیزی حد خودش داره شما دیگه ازدواج کردید و مثلا مستقل شدید این همه رفتن به خونه ی مادرتون واقعا جای تعجب داره انقدر به خانواده تون وابسته نباشید،،باید اول بشینید خیلی رک و اروم با شوهرتون حرف بزنید که واقعا دوست ندارید هر روز برید اونجا پس اگه میخواستید برید اونجا هر روز چرا ازدواج کردید چرا خونه جدا گرفتید خب با اونا زندگی میکردید،،در ضمن باید ببینید علتش چیه که شوهرتون انقدر دوست داره بره،،رک و راست حرفتون بزنید از شریک زندگیتون خجالت نکشید واقعا بعضی وقتا تنهایی و آرامش خونه خودت خیلی خوبه 

خودت مدیریت کن مثلا میگه بریم هی بهونه بیار یروزشو نرو میشه سه روز در هفته کمکم میشه یه روز در هفته ...

با اون باشه میگه شبا هم بمونیم...من میگم نه بهدخاطر بچه خونه خودم راحترم