2777
2789
عنوان

من به شوهرم گفتم سه دنگ خونه رو به نامم کن اما.....

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 67 پست
منم میترسم اتجام بدم بابت همین😕

بگو مهریه ربطی ب ماجرا نداره مگ ب طلاق فک میکنی ک همچین حرفی میزنی من  طلاهامو دادم جاش تو هم باید ۳ دنگ خونه کنی ب نامم الان همه اینکارو میکنن... باهاش دعوا نکن با مهربونی خرش کن مهریتم از دس نده

من همون سینگل آی کیو بالام ک دست رد ب سینه همه زده 😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه یک میلیارد و دویست میلیونه و مهریه من سه میلیارد میشه

نقد و بچسب نسیه رو ول کن🤣🤣🤣

خب خونه ی گرونیه  حساب کتاب کن ببین چقدر از سرمایش بابت خرید خونه رفته اگه زیادیش رو خرج کرده بود بگیر

بهش توضیح بده بگو مهریه پشتوانه منه و این حرفت یعنی قصد طلاق داری من اگه میگم خونه نصف نصف باشه برای ...

والا هر کاری کردم تو کتش نرفت گفت منم از اینده خودم میترسم پس فردا هیچی ندارم تو اگه مهرتو بخوای چی کار کنم

واس سلامتیه تمام مامانا یه صلوات محمدی  
این نمیخوام تورو بکشونم اینور اونور هم شده بهونه براشون.😕😏

بهشون بگین حالا فعلا شما به نام بزنید زمان فروش خونه یا ماشین بهتون وکالت میدیم از طرف ما بفروشید 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

والا هر کاری کردم تو کتش نرفت گفت منم از اینده خودم میترسم پس فردا هیچی ندارم تو اگه مهرتو بخوای چی ...

چند ساله ازدواج کردید ؟ حس کردم بینتون اعتماد سازی نشده 

میدونم که هر کدوم از شما ها دلتون به وسعت یک دریا پاکه و همه هم میدونیم دعا ها در حق همدیگه زودتر مستجاب میشهازت میخوام اگه اینو خوندی از ته دلت یدونه صلوات برای ارامشم و رسیدن به عشقم بفرستی💗مرسی ازت مهربون💎
بگو مهریه ربطی ب ماجرا نداره مگ ب طلاق فک میکنی ک همچین حرفی میزنی من  طلاهامو دادم جاش تو هم ب ...

اتفاقا خیلیا رو مثال زدم قبول نکرد خواهر گفت هر کی یه جور فکر میکنه منم خیلی ناراحت شدم باهاش قهر کردم

والا هر کاری کردم تو کتش نرفت گفت منم از اینده خودم میترسم پس فردا هیچی ندارم تو اگه مهرتو بخوای چی ...

چرا اینقدر ذهنشون درگیر مهریه شماس  ؟ مگه حرف طلاق یا ترس از طلاق دارن ؟؟

عادی نیس اینکه اینقدر از الان نگران مهر شما هستن

بهشون بگین حالا فعلا شما به نام بزنید زمان فروش خونه یا ماشین بهتون وکالت میدیم از طرف ما بفروشید&nb ...

ما که قراره وام اوراق برداریم برا خونه اونم باید به اسم زن وشوهرباشه.نصف نصف.بهش البته گفتم اگه اینطور نبود هم باید نصفش به اسمم میشد.چون هم قراره پول بذارم هم قسطهاشو کمک کنم.

💞I love you, when you call me senorita💞
چرا اینقدر ذهنشون درگیر مهریه شماس  ؟ مگه حرف طلاق یا ترس از طلاق دارن ؟؟ عادی نیس اینکه اینقد ...

والا نمیدونم اتفاقا تو خانواده ماهم دیده که اصلا کلا آزارمون به کسی نمیرسه خودش همیشه اعتقاد بر این داره که برادر و خواهر من خیلی ساده ان سر مسائل زندگی اونا با همسرشون

خب اونم راست میگه اینجوریم باید نگاه کرد بهش بگو سه دونگ به نامت کنه نه اون چیزی از دس میده نه خودت

ما که قراره وام اوراق برداریم برا خونه اونم باید به اسم زن وشوهرباشه.نصف نصف.بهش البته گفتم اگه اینط ...

من خانه دارم😂

اتفاقا خیلیا رو مثال زدم قبول نکرد خواهر گفت هر کی یه جور فکر میکنه منم خیلی ناراحت شدم باهاش قهر کر ...

ی مدت ک خودتو بگیری براش شاید نظرش عوض بشه

من همون سینگل آی کیو بالام ک دست رد ب سینه همه زده 😎