قبلا من تمام طلاهامو واسه خرید خونه فروختم و خونه به نام شوهرم شد،چون وام داشت نمیتونست سه دنگش رو به نامم کنه و میگفت اگه تسویه شد انجام میدم ولی بعد اومد ماشینو به نامم کرد اما بعدا ماشینو فروختیم و بعد که خرید دیگه نکرد گفت سخته به نام تو باشه و هی باید تورو دنبال خودم بکشم و گفت طلاهاتو برات میخرم حالا داریم خونه رو عوض میکنیم من میگم سه دنگ به نامم کن میگه من فقط همه رو به نامت میکنم توام مهریه ات را ببخش به نظرتون انجام بدم؟
بگو مهریه ربطی ب ماجرا نداره مگ ب طلاق فک میکنی ک همچین حرفی میزنی من طلاهامو دادم جاش تو هم باید ۳ دنگ خونه کنی ب نامم الان همه اینکارو میکنن... باهاش دعوا نکن با مهربونی خرش کن مهریتم از دس نده
من همون سینگل آی کیو بالام ک دست رد ب سینه همه زده 😎
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا هر کاری کردم تو کتش نرفت گفت منم از اینده خودم میترسم پس فردا هیچی ندارم تو اگه مهرتو بخوای چی ...
چند ساله ازدواج کردید ؟ حس کردم بینتون اعتماد سازی نشده
میدونم که هر کدوم از شما ها دلتون به وسعت یک دریا پاکه و همه هم میدونیم دعا ها در حق همدیگه زودتر مستجاب میشهازت میخوام اگه اینو خوندی از ته دلت یدونه صلوات برای ارامشم و رسیدن به عشقم بفرستی💗مرسی ازت مهربون💎
بهشون بگین حالا فعلا شما به نام بزنید زمان فروش خونه یا ماشین بهتون وکالت میدیم از طرف ما بفروشید&nb ...
ما که قراره وام اوراق برداریم برا خونه اونم باید به اسم زن وشوهرباشه.نصف نصف.بهش البته گفتم اگه اینطور نبود هم باید نصفش به اسمم میشد.چون هم قراره پول بذارم هم قسطهاشو کمک کنم.
چرا اینقدر ذهنشون درگیر مهریه شماس ؟ مگه حرف طلاق یا ترس از طلاق دارن ؟؟ عادی نیس اینکه اینقد ...
والا نمیدونم اتفاقا تو خانواده ماهم دیده که اصلا کلا آزارمون به کسی نمیرسه خودش همیشه اعتقاد بر این داره که برادر و خواهر من خیلی ساده ان سر مسائل زندگی اونا با همسرشون