2777
2789

قبلا من تمام طلاهامو واسه خرید خونه فروختم و خونه به نام شوهرم شد،چون وام داشت نمیتونست سه دنگش رو به نامم کنه و میگفت اگه تسویه شد انجام میدم ولی بعد اومد ماشینو به نامم کرد اما بعدا ماشینو فروختیم و بعد که خرید دیگه نکرد گفت سخته به نام تو باشه و هی باید تورو دنبال خودم بکشم و گفت طلاهاتو برات میخرم حالا داریم خونه رو عوض میکنیم من میگم سه دنگ به نامم کن میگه من فقط همه رو به نامت میکنم توام مهریه ات را ببخش به نظرتون انجام بدم؟

واس سلامتیه تمام مامانا یه صلوات محمدی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم قبول میکردم

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

اگه بالای یه میلیارد آره ببخش

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بستگی ب خونه داره ک کجاست و چند متر شاید اگ من بودم قبول میکردم

خونه ترانه قیمت حدود یک میلیارد میشه،مهریه من سه میلیارد میشه

واس سلامتیه تمام مامانا یه صلوات محمدی  

عزیزم اینکارا باید دلی باشه ولی این بیشتر شبیه به یک معاملست 

میدونم که هر کدوم از شما ها دلتون به وسعت یک دریا پاکه و همه هم میدونیم دعا ها در حق همدیگه زودتر مستجاب میشهازت میخوام اگه اینو خوندی از ته دلت یدونه صلوات برای ارامشم و رسیدن به عشقم بفرستی💗مرسی ازت مهربون💎