2777
2789
عنوان

خانومای خوش تیپ لطفا تشریف بیارین😊❤

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 62 پست
منم قبل زایمان 54بودم.اندامم عالی بود اما الان یکم شکم دارم

من بعد دوتا سزارین شکمم تخت بود که با مصرف این داروها شدم 63 الان دارم وزنمو میارم پایین 

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

وزنم رو نمیدونم خیلییی وقته وزن نکردم خودمو اخرین بار 66 بودم فکر کنم

قدمم 167-168 

دور شکمم رو واقعا نمیدونم ولی خیلیییییی کم شکم دارم در حد یه مشت بزرگ بشه  

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره 😄😄😄 من وزنم 53بود قبلا خیلی راضی بود به خاطر مصرف قرص اعصاب چاق شدم😳

منم دوسال ونیمه قرص اعصاب میخوردم قرص افسردگی چاق شدم اونم قسمته شکم فقط ولی از یه روز قبله ۱۳ بدر همرو ریختم رفت

من بعد دوتا سزارین شکمم تخت بود که با مصرف این داروها شدم 63 الان دارم وزنمو میارم پایین 

منم توی دوران شیردهی لاغرشدم شدم 52.دلم میخواست مثه قبل باشم رفتم باشگاه و زیاد شدم رسیدم 58 اما دورشکمم 76.اما کر و نا و قرنطینه و... همه چیز رو بهم ریخت

منم دوسال ونیمه قرص اعصاب میخوردم قرص افسردگی چاق شدم اونم قسمته شکم فقط ولی از یه روز قبله ۱۳ بدر ه ...

خوش بحااااالت... کدوم شهری؟منم خیلی دوس دارم برم.اما میخوام دکتر خانم باشه واسه همین بعد کلی تحقیق رسیدم به یه دکتری که الان رفته مرخصی زایمان😥

منم دوسال ونیمه قرص اعصاب میخوردم قرص افسردگی چاق شدم اونم قسمته شکم فقط ولی از یه روز قبله ۱۳ بدر ه ...

ریختی رفت یعنی دیگه نخوردی حالت بد نشد منم میخوام خودسرانه قطع کنم میترسم برم دکتر کرونا بگیرم چون دکترم هفته ای یه  بار میاد بیمارستان

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
منم توی دوران شیردهی لاغرشدم شدم 52.دلم میخواست مثه قبل باشم رفتم باشگاه و زیاد شدم رسیدم 58 اما دور ...

لعنت به کرونا😥😥😥

خب برو اندازه بگیر با متر،برو دیگه...از روی ناف رد بشه

من خونم نیستم عزیزم متر هم ندارم اینجا واقعا

ولی خب من تو بارداریم خیلی کم چاق شدم و بعدشم تو همون بیمارستان گن سفتتتتت بستم و ورزش کردم و بعدش حلقه زدم و اینا شکم ندارم 

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
ریختی رفت یعنی دیگه نخوردی حالت بد نشد منم میخوام خودسرانه قطع کنم میترسم برم دکتر کرونا بگیرم چون د ...

خودسرانه که نه کم کم کم کرد و قطع چون واقعا هیچ تاثیری نداشت برام جز چاقی و بی خیالی.الان یه خورده دگرگون میشم ولی خودم مقابله میکنم چاره چیه