واست مشکلی پیش نمیاد خب؟من توی 10سال اخیر حدود 6سال رو ال دی مصرف کردم اما برخلاف اینکه همه میگن چاق نشدم الان فقط مشکلم اینه یکم شکم دارم.شاید چاقی شما هم از قرص نباشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اسنترا ،رسپریدون ،کلردیازپوکساید میخورم روزی یکی
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
اره افسردگی بعد فوت مادرم خیلی خیلی قرص خوردم بدترینشم که چاقم کرد دپاکین بود اسنترا خوردم زولفت خوردم فلو کسیتین خوردم کلرو پوکساید خوردم و خیلی چیزای دیگه واقعا بریدم تو این دوسال و نیم😥😥😥
اااا نه من خود دکترم بهم گفت ببند چقدر اضافه کردی تو بارداری؟ ببین منم خواهرشوهرم فقط ...
همه با لباس میبیننم میگن خیلی خوبی اما یه ذره شکم و پهلو دارم.پهلوهام زود با حلقه میره.شوهرم همش گیر میده بهم.خونواده شوهرم وقتی حلقه رو تو خونمون دیدن بهم میخندیدن میگفتن چی رو میخوای آب کنی😕