2777
2789
عنوان

خانومای خوش تیپ لطفا تشریف بیارین😊❤

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 62 پست
نه عشقم قرصای اعصابمو قطع کردم 🤣🤣🤣

واست مشکلی پیش نمیاد خب؟من توی 10سال اخیر حدود 6سال رو ال دی مصرف کردم اما برخلاف اینکه همه میگن چاق نشدم الان فقط مشکلم اینه یکم شکم دارم.شاید چاقی شما هم از قرص نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میخوری روزی چند تا و چند وقته

من اسنترا ،رسپریدون ،کلردیازپوکساید میخورم روزی یکی

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
مشکلت چیه عزیزم؟افسردگی؟

اره افسردگی بعد فوت مادرم خیلی خیلی قرص خوردم بدترینشم که چاقم کرد دپاکین بود اسنترا خوردم زولفت خوردم فلو کسیتین خوردم کلرو پوکساید خوردم و خیلی چیزای دیگه واقعا بریدم تو این دوسال و نیم😥😥😥

من خونم نیستم عزیزم متر هم ندارم اینجا واقعا ولی خب من تو بارداریم خیلی کم چاق شدم و بعدشم تو همون ...

دکترم نمیزاشت گن ببندم میگف چسبندگی پیدا میکنی😕خیلی طول کشید رحمم جمع شد.الانم پوست شکمم ضخیمه ینی اون چربیا سفت شده.سزارین هم بودم.حلقه میزنم خوب میشه اما آویزون😥

اره افسردگی بعد فوت مادرم خیلی خیلی قرص خوردم بدترینشم که چاقم کرد دپاکین بود اسنترا خوردم زولفت خور ...

عزیزم😔ان شاا... خدا بهت صبر بده.خودت بچه نداری؟

دکترم نمیزاشت گن ببندم میگف چسبندگی پیدا میکنی😕خیلی طول کشید رحمم جمع شد.الانم پوست شکمم ضخیمه ینی ...

اااا 

نه من خود دکترم بهم گفت ببند 

چقدر اضافه کردی تو بارداری؟

ببین منم خواهرشوهرم فقط شکممش شل شد زیرش ولی خب ابش کرد خیلی زود با ورزش و اینا

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
چرا دوتا بچه دارم عزیزم

فدات بشم تو که خودت مادری ،درسته غم از دست دادن مادر زیاده اما بخاطر بچه هات تمام تلاشتو بکن.نخواه که اونا هم بخاطر ناراحتیه مادرشون غمگین باشن

فدات بشم تو که خودت مادری ،درسته غم از دست دادن مادر زیاده اما بخاطر بچه هات تمام تلاشتو بکن.نخواه ک ...

اوایل برام سخت بود ولی الان دارم کنار میام نمیدونی دوستم چه روزای سختی رو گذروندم خیلی سخت بود خدا واسه هیچکس نخواد بد دردیه بد😥😥😥😥

اااا  نه من خود دکترم بهم گفت ببند  چقدر اضافه کردی تو بارداری؟ ببین منم خواهرشوهرم فقط ...

همه با لباس میبیننم میگن خیلی خوبی اما یه ذره شکم و پهلو دارم.پهلوهام زود با حلقه میره.شوهرم همش گیر میده بهم.خونواده شوهرم وقتی حلقه رو تو خونمون دیدن بهم میخندیدن میگفتن چی رو میخوای آب کنی😕

همه با لباس میبیننم میگن خیلی خوبی اما یه ذره شکم و پهلو دارم.پهلوهام زود با حلقه میره.شوهرم همش گیر ...

شوهرت دیگه خیلی حساسههه و بهش رو دادی

خودش هیکلش ورزشیه و بدون هیچ چربی تو بدن؟؟؟؟

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
اوایل برام سخت بود ولی الان دارم کنار میام نمیدونی دوستم چه روزای سختی رو گذروندم خیلی سخت بود خدا و ...

حتما خیلی وابسته بودی شایدم خیلی عاطفی...بهرحال حالا همه چی گذشته...شما خودت یه مادری.عمر هممون میگذره سعی کن بخوبی بگذرونی.حیف نیس واقعا واسه چیزی که عوض نمیشه اینقدر خودتو داغون کنی؟!شما آروم باشی روح مادر مرحومتون هم آرامش داره

حتما خیلی وابسته بودی شایدم خیلی عاطفی...بهرحال حالا همه چی گذشته...شما خودت یه مادری.عمر هممون میگذ ...

فدای تو اره خیلی وابستش بودم هنوز باور نمیکنم رفته پدرمم یه هفته پیش ازدواج کرد بدتر داغون شدم نه برای ازدواجش برای جای خالی مادرم