منم قبل زایمان 54بودم.اندامم عالی بود اما الان یکم شکم دارم
من بعد دوتا سزارین شکمم تخت بود که با مصرف این داروها شدم 63 الان دارم وزنمو میارم پایین
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من بعد دوتا سزارین شکمم تخت بود که با مصرف این داروها شدم 63 الان دارم وزنمو میارم پایین
منم توی دوران شیردهی لاغرشدم شدم 52.دلم میخواست مثه قبل باشم رفتم باشگاه و زیاد شدم رسیدم 58 اما دورشکمم 76.اما کر و نا و قرنطینه و... همه چیز رو بهم ریخت
منم دوسال ونیمه قرص اعصاب میخوردم قرص افسردگی چاق شدم اونم قسمته شکم فقط ولی از یه روز قبله ۱۳ بدر ه ...
ریختی رفت یعنی دیگه نخوردی حالت بد نشد منم میخوام خودسرانه قطع کنم میترسم برم دکتر کرونا بگیرم چون دکترم هفته ای یه بار میاد بیمارستان
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
منم توی دوران شیردهی لاغرشدم شدم 52.دلم میخواست مثه قبل باشم رفتم باشگاه و زیاد شدم رسیدم 58 اما دور ...
لعنت به کرونا😥😥😥