2777
2789
عنوان

خواهشا بياين راهنماييم كنين😢😢😢

580 بازدید | 97 پست

دوستان حقيقتش من حدود سه سالي هستش با پسري دوست هستم دختر خوبي هستم خودش هم هميشه بهم ميگه ولي اعتماد به نفسم خيلي پايينه فكر ميكنم زشتم همه بهم ميگن خيلي خوشگل و جذابي من فكر كردم حرف زدن من و اون سرگرمي و دو روزه هستش فكر نميكردم عاشقش بشم و قصدش جديه ادامه ش و ميگم

فكر ميكردم مثل اكثر پسرا حرفش دروغه .اون از همون اول بهم گفته بود كه دنبال دوستي كه وقت تلف كردن باشه نيست دنبال ازدواج با دختر خوب هستش دختري كه دوسش داشته باشه .بعدش من عكس  يكي ديگه رو فرستادم هر وقت هم بهم ميگه تو اين سه سال بيا ويديويي حرف بزنيم قبول نميكنم فكر كنم شك كرده خودش ميدونه خيلي دوسش دارم اونم واقعا خيلي خيلي دوستم داره ولي من تو يه كاغذ براش همه چي رو صادقانه توضيح دادم و فرستادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اون فكر ميكنه من دختر ديگه اي هستم.ميدونه من دختر خوبي هستم خودش هم دنبال دختر خوب براي ازدواجه د ...

بگو فکر نمی کردم تصمیمت جدی باشه،بعد اگه تو خوشکلتر از عکسه باشی اشکال نداره که

صلوات
بگو فکر نمی کردم تصمیمت جدی باشه،بعد اگه تو خوشکلتر از عکسه باشی اشکال نداره که

خواهر همه بهم ميگن خوشكل و جذابي.تو اگه جاي من بودي چي كار ميكردي؟به نظرت شك نكرده؟سه سال به يكي بگي ويديويي حرف بزنيم و قبول نكنه؟

خوشگل تر از عكسه نيستم ديگه

شاید از نظر اون باشی،بعد اگه رفتارت باهاش خوب بوده تحت تاثیر همون رفتارت هم دلنشینی براش،ناراحت میشه مطمئن باش،فقط بخاطر اینکه باهاش رو رواست نبودی

صلوات
شاید از نظر اون باشی،بعد اگه رفتارت باهاش خوب بوده تحت تاثیر همون رفتارت هم دلنشینی براش،ناراحت میشه ...

اره جاي من بودي چي كار ميكردي؟حق هم داره ناراحت بشه ولي من فكر كردم حرف زدن ما سرگرمي و مجازيه نه تو واقعيت😢😢😢

خواهر همه بهم ميگن خوشكل و جذابي.تو اگه جاي من بودي چي كار ميكردي؟به نظرت شك نكرده؟سه سال به يكي بگي ...

من تعجبم نتونسته تو رو راضی کنه برای تماس ویدیویی؟

صلوات
اره جاي من بودي چي كار ميكردي؟حق هم داره ناراحت بشه ولي من فكر كردم حرف زدن ما سرگرمي و مجازيه نه تو ...

امتحانش کن بگو اگه یه وقت من عکس خودم بهت نداده باشم ازم دل می کنی؟

صلوات
من تعجبم نتونسته تو رو راضی کنه برای تماس ویدیویی؟

اره هميشه بهونه مياوردم.اون خودش از اول گفت دنيال دختر خوب براي ازدواجه .هميشه هم بهم ميگه خيلي خوبي.ولي روز اخر بهم گفت من و تو دوست خوب هستيم