2777
2789
عنوان

خواهشا بياين راهنماييم كنين😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 97 پست
شما باید از همه لحاظ تو یه سطح باشین ،شرایط مهمه،بعد غریبی سخته،طاقت داری بری اونجا؟

اره عزيزم اونجا رو خيلي دوست دارم ولي از يه طرف فكر كنم من و قبول نكنه كاشكي ميشد عكسمو اينجا برات ميفرستادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزيزم اونجا رو خيلي دوست دارم ولي از يه طرف فكر كنم من و قبول نكنه كاشكي ميشد عكسمو اينجا برات م ...

عزیزم تو که خودتو بهش ثابت کردی بخاطر خوب بودنت،شایدم قبول کنه چرا اینقدر ناامیدی

صلوات
مطمئنم خوشکلی،بخاطر اعتماد به نفست پایینه ترس این داری که تو رو نپسنده،ولی تا کی میخوای بترسی،هر چی ...

عزيزم من فكر ميكنم زشت ترينم . به خاطر همين ميترسم هر كي من و ببينه فرار بكنه بره .خوش به حال اون دخترايي كه خيلي خيلي خوشگلن.

عزیزم تو که خودتو بهش ثابت کردی بخاطر خوب بودنت،شایدم قبول کنه چرا اینقدر ناامیدی

بعد عزيز دلم،پدرم محبت كردن و إبراز احساسات بلد نيست من هيچ محبتي از پدرم نميبينم به خاطر همينه كه يه جنس مذكر بهم محبت ميكنه با هام مهربونه سريع بهش وابسته ميشم .اينجا همه چيز و عيب ميدونن اگه دختر با صداي بلند حرف بزنه ميگن بده اگه دختر به خودش برسه ميگن شوهر ميخواد اگه دختر مطابق ميلشون عمل نكنه ميزننش من تو واقعيت تا به حال دوست پسر نداشتم از ترس الين كه ابروي پدرم بره.چون پدرم زماني كه عصبي بشه هيچي جلو دارش نيست تا ٣سال  يعني كلاس دهمقبل كه اگه حرفي ميزدم خوشش نميومد من و با كمر بند يا چيزاي ديگه ميزد جوري كه تمام بدنم كبود ميشد من ١٩سالمه الان ولي تا الان ابروم هم بر نداشتم چون خانوادم نميذارن مادرمم خيلي مهربونه ولي اگه راز دلمو بهش بگم سر عصبانيت به همه ميگه نميشه بهش چيزي گفت يا حرفي زد 

به خاطر همين من تك فرزندم خداروشكر مشكل مالي هم نداريم وضعمون خوبه ولي اين پسر قيافه انچناني نداره وضع ماليش خوبه ولي اخلاقش عاليه محبت كردن بلده به خاطر همين ميخوام برم راه دور

به خاطر همين من تك فرزندم خداروشكر مشكل مالي هم نداريم وضعمون خوبه ولي اين پسر قيافه انچناني نداره و ...

راه دور شرایطش سخته،خیلیا دور از خانواده افسردگی گرفتن،البته دور از جون شما

صلوات