2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر‌ من‌ ۱۱‌ سالشه‌ از‌ الان‌ بهش‌ گفتم‌ مواظب‌ گرگای‌ بیرون‌ باش‌ هر‌ کی‌ بگه‌ دوستت‌ دارم‌ سریع‌ باور‌ نکن‌  ‌ اگه‌ میخای‌ توی‌ جامعه‌ باشی‌ باید‌ خط‌ قرمزا‌ رو‌ رعایت‌ کنی‌ تا‌ ضربه‌ نخوری‌.  هر‌ روز‌ باهاش‌ حرف‌ میزنم‌ بغلش‌ میکنم‌. ولی‌ مادر‌ من‌ یک‌ بار‌ به‌ من‌ از‌ این‌ حرفا‌ نزد‌ طوری‌ که‌ نامزد‌ بودم‌ ولی‌ مسائل‌ زناشویی‌ رو‌ یک‌  زره‌ هم‌ نمیدونستم‌ 

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍
باهاشون جدی باش به روشون نخند اخم وتخم کن تا ازت حساب ببرن من اگه مامانم اینجور بهم بگه کتکش میزنم&n ...

خجالت‌ بکش‌ ‌ ‌ اومدی‌ اینجا‌ یاد‌ بدی‌ که‌ مادرشونو‌ بزنن

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍
ببین من بچه همسن شما ندارم،،ولی احتمال میدم از مسیولیت زیادی خسته شده،،کمکش کن گاهی تو غذا درست کن,, ...

بخدا ریش مشکل داره چندساله درسو زندگیمو ول کردم از داداشم مراقبت میکنم غذا میپزم ولی کلا از بچگی منو خرد میکنه منم همیشه ساکت یه گوشم 

حرف های دلت بزار تو دلت بمونه.مادرم خیلی مهربون و فداکاره ولی حتی اونم موقع دعوا تمام اتفاق ها و کار های بدم رو از ریز و درشت میکوبه تو سرم.

یه چندروز سر سنگین باش با خواهر و برادرت هم چند روز حرف نزنی احترامت برمیگرده سرجاش.

.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️  اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم
عزيزم قضيه را نصفه تعريف نكن با عقل جور در نمياد تو دختر خوبي هستي و همش جلو چشمشي چرا به خاطر ازدو ...

نه کسیو ندارم خاستگارم ندارم تو تاپیک اولم گفتم چرا بخدا دیگه تو فکر خودکشیم انقد که زندگیو سخت کرده برام