2777
2789
عنوان

هدیه واسه یچه دوم زنداداش چی ببرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 37 پست
وا داداش اون بچه رو نه ماه حامله شده و  زاییده؟؟؟🤭🤭🤭

بزاد!! ولی من بخاطر داداشم بچه شو دوس دارم و کادو میبرم وگرنه هزاران نفر نه ماه حامله اند و میزان مگه واسمون مهمه؟؟

بچه خواهر و داداش خودم عشقن نه بچه شوهرخواهرو زن داداش😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون پول بهتره ، هرچی بردی استفاده نمیکنه مطمن باش.نی نی چی هست؟

من هرچی خواهرشوهرام بیارن با عشق استفاده میکنم عین همون چیزایی ک خواهرم میاره

زن داداشمم دیدم چیزایی ک بردم چه برا خودش چه برا بچه استفاده کرده

چه دلیلی وجود داره ک استفاده نکنه؟؟

بزاد!! ولی من بخاطر داداشم بچه شو دوس دارم و کادو میبرم وگرنه هزاران نفر نه ماه حامله اند و میزان مگ ...

خب اون بچه زن داداشتم هست خون اونم تو رگاشه چطور دلت میاد بگی بچه داداشته فقط

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
بیچاره عروس شما چقد گستاخی

بخدا گستاخی نیست ماخودمون واسه بچه داداشم تولد یکسالگی گرفتیم همه کادو خوب لباس شلوار کفش تابستانه هیچکدوم تنش ندیدیم.بعضی ها لیاقت خوبی کردن نداره توهین به هیچکس نمیکنم به زن دا اش خودم میگم که لیاقت نداره

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه
من هرچی خواهرشوهرام بیارن با عشق استفاده میکنم عین همون چیزایی ک خواهرم میاره زن داداشمم دیدم چیزای ...

خوب همه اینجور نیستن من خودمم هرچی مادرشوهرم برای بچم بخره استفاده میکنم میگم ایشون خیلی خوشحال میشه تنش ببینه ولی بعضی ها اینجور نیستن از عمد یا عیز عمد استفاده نمیکنن مثلا زن داداش خودم هم عروس خواهرم میگه طوری رفتارکرده که اگر کسی خواست هدیه ببربگن پول بدیم حداقل هرچی خودش دوس داره بگیره نه وسیله بخریم استفاده نکنه

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه
پسره قند و عسله     البته اولی هم پسر بودا

دويست پول بده اولي چقد دادي؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...