2777
2789
عنوان

هدیه واسه یچه دوم زنداداش چی ببرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 37 پست

عزیزم بچه داداش این درستتره پول ببر کاری هم نداشته باش خوشش میادیانه والا اگه کسی ازپول بدش بیاد

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو هدیه واسه بچه داداشم چی ببرم ؟  نسبت فامیلی رو دور نکن  بچه میشه برادرزاده 😄

من خواهرا شوهرم زیادن نصفشون اومدن نصفشون نیومدن اونا ک اومدن برای شام اومدن ۵۰دادن  

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
بچه جوووون داداش نه زن داداش😐😐😐

وا داداش اون بچه رو نه ماه حامله شده و  زاییده؟؟؟🤭🤭🤭

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
من خواهرا شوهرم زیادن نصفشون اومدن نصفشون نیومدن اونا ک اومدن برای شام اومدن ۵۰دادن    

نکنه جاریه منی تو ۱۰۰ تومن پول شام و میوه و مخلفاتش شد ۵۰ تومن کادو دادن نه شیرینی داشت کنارش نه چیزی

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢

مثل من بودی همه واسه شام میومدن

خیلی سخته 

تنها در خانه قسمت هزار و یکم...
نکنه جاریه منی تو ۱۰۰ تومن پول شام و میوه و مخلفاتش شد ۵۰ تومن کادو دادن نه شیرینی داشت کنارش نه چیز ...

ن نیستی اخه جاری حسودم نبود  .ببین من اصلا برام کادو مهم نیست ب هیچ وجه ولی بحث احترامه اونا اندازه غریبه ها بهم دادن در صورتی ک وضعشون خوبه

ن نیستی اخه جاری حسودم نبود   .ببین من اصلا برام کادو مهم نیست ب هیچ وجه ولی بحث احترامه اونا ...

آره خب الان هرچقدرم ک پول بیارن خرج میشه میره کم و زیادش مهم نیس مهم ارزشیه ک برات قایلن من ک ازشون فاصله گرفتم حالشون اومده سرجاش

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
آره خب الان ارچقدرم ک پول بیارن خرج میشه میره کم و زیادش مهم نیس مهم ارزشیه ک برات قایلن من ک ازشون ...

اره والا .منم زیاد باهاشون نیستم یکی از خواهراشوهرم دم دراورده همه چی میگی یه حرفش اصلا یادم نمیره

اره والا .منم زیاد باهاشون نیستم یکی از خواهراشوهرم دم دراورده همه چی میگی یه حرفش اصلا یادم نمیره

فقط بی محلی میسوزونتشون بهشون توجه نکن