2777
2789
عنوان

فکر کنم دیگه هیچوقت خوب نشم

3802 بازدید | 43 پست

از یک ماه قبل بارداریم شقاق گرفتم و الان ماه 6امم.  الان دوماهه دارم ملین میخورم ولی به محض اینکه ملینمو کم میکنم دوباره همون دردا میاد. شیش ماهه عین آدم غذا نخوردم. همش سبزیجات و نون جو .....انقدر لاغر شدم هنوز به وزن قبل بارداریم نرسیدم. 

یعنی من دیگه هیچوقت خوب نمیشم؟    خسته شدم بخدا

کسی بوده که اینهمه طولانی این مشکلو داشته باشه و خوب بشه؟ یا تا آخر عمر دیگه اسیرم؟

آخه کسایی که عمل کردنم خیلیا گفتند خوب نشدن. موندم بعد زایمان چیکار میخوام بکنم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعداز زایمانم اینجوری شدم دوبار عمل کردم تا افسردگی پیش رفتم هی دارو ودکتر تا بعد از دومین عملم الان بهترم هراز گاهی یبوست بگیرم کمی اذیت میشم

جهان هر کس به اندازه افکار اوست
بعداز زایمانم اینجوری شدم دوبار عمل کردم تا افسردگی پیش رفتم هی دارو ودکتر تا بعد از دومین عملم الان ...

شقاق چیه؟ 

همون بواسیر؟ 

چیکار کنیم دچارش نشیم؟ 

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍

عزیزم قرص دمیترون‌نمیخوری؟؟

منم دارم

تو ماه سه مرررردم،تنقیه،شیاف...چه دردایی که نکشیدم اما قرصای ضد تهوع رو کم کردم خوب شد

تا می‌تونی میوه هایی مثل گوجه سبز بخور،برا من خیلی تجویزا کردن ولی هیچی اثر نداشت

تصمیم داشتم برم لیزر کنم که باردار شدم فقط باید مراقب باشی

اها راستی اب هم خیلی تاثیر داره من روزی ده تا لیوان اب میخوردم انقد که داشتم بالا میاوردم ولی بشدت تاثیر داره

تخفيف ها و حراج هاي جديد براي خانم ها (انواع لباس های زنانه، لوازم آرایشی و بهداشتی و سلامت، کفش زنانه، اکسسوری زنانه - عینک، شال، روسری، ساعت، زیور آلات):

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4424167/کدوم-قشنگه?postId=138353785

من بعد زایمان گرفتم الان دخترم یسالشه هنو دارم ولی بدون درد

خب درد نباشه که مشکلی نیست. احتمالا شما هموروئید دارید. شقاق بدون درد نمیشه که....زخمه دیگه