2777
2789
عنوان

فکر کنم دیگه هیچوقت خوب نشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3806 بازدید | 43 پست
پماد دکتر بهت نداد ؟ پماد رکتول عالیه

چرا یه مدت رکتول زدم. یه مدت آنتی فیشر زدم یه مدتم یه پماد دست ساز. توی این شیش ماه کلی دوا درمون کردم ولی هنوزم خوب نشدم. فقط دیلتاژل نتونستم بخاطر بارداریم بزنم. دکترم گفت ممنوعه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چایی گلاب بریز خیلی کم،رو غذا روغن زیتون بریز،لواشک و انجیر خشک زیاد بخور،اب هم زیاد بخور.به خودت ...

بخدا همه رو رعایت میکنم. برا همین فکر میکنم دیگه هیچ وقت خوب نمیشم.

من اصلا الان یبوست ندارم! ولی بازم درد دارم

انشالله هیچوقت هیچوقت هیچوقت تجربه نکنی عزیزم

ان شاءالله شمام زود زود سلامتیت به دست بیاری گلم 

حالا اینو که گفتم امتحان کن

به آبجیم دکترا گفته بودن باید عمل کنی با این خوب شد به لطف خدا

من شیعم،حیدر آقامه  
ان شاءالله شمام زود زود سلامتیت به دست بیاری گلم  حالا اینو که گفتم امتحان کن به آبجیم دکترا ...

شقاق داشت یا همرروئید عزیزم؟ دکتر به من گفت حتی شیافم استفاده نکن چون شقاق داری فقط پماد

آخه چطوری میشه با این درد دائمی کنار اومد؟؟؟ من هم تو دسشویی درد دارم همه بقیه مدت روز زندگیم فلج ش ...

دقیقا هم تو دستشویی هم قبلش هم بعدش هم تو پریود تقریبا وحشتناکه

شقاق داشت یا همرروئید عزیزم؟ دکتر به من گفت حتی شیافم استفاده نکن چون شقاق داری فقط پماد

شقاق

حالا نخواستیم بریزی روش دود بده

بریز تو این جا اسفندیا بذار رو گاز آتیش که گرفت خاموش کن بعد به مقعدت دود بده

من شیعم،حیدر آقامه  
دکتر رفتی معاینه کنه؟

اره ٢بار جراح رفتم

يه بارم گوارش

پمادو ملين دادن ولي خوب نشدم

الان يه ذره ملينم كمتر ميخورم بيچاره ميشم

نارحتم كه اينهمه مدته دارم ملين ميخورم  

دوستان شما باید کاملا مشاوره بشین بی گدار به آب نزنید من خیلی راه‌ها رو رفتم  انواع پماد از داروخونه گرفتم ولی ده روز مونده بود به عملم همسایمون  یه پماد خارجی و یه داروی یبوست بهم معرفی کرد و شماره یه خانم دکتر رو داد مشاوره بگیرم  منم پیام دادم مشاوره شدم جون خونریزی هم داشتم یه جور دارو داد یه داری گیاهی یبوست عالی بود  یه داری خونریزی و یه پماد خارجی   حرف نداشت من  روز پنجم معجزش رو دیدیم 

شما هم میتونید زنگ بزنید و مشاوره بشین  با توجه به عمق مشکلتون براتون دارو تجویز میشه این شمارشونه ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲  انشا الله خوب بشید التماس دعا