2777
2789
عنوان

اخه چیکارکنم بهم بگین 😔😔😔

171 بازدید | 27 پست

بعدازخیانت شوهرم الان هفت ماه میگزره .یه دوستی داره که بااون زنه روهمجا میبردن الان اون زنه بادوست شوهرم تورابطه ان. شوهرم دیشب ازسرکارش رفت پیش اون دوستش ، اصلا ادم خوبی نیست همش زن زیردستش داره حالا من چیکارکنم بین دوتابهم بخوره؟  فقط بشوهرم نمیتونم بگم باهلش حرف نزن چون دلیل میخواد . منم دلیل دارم ولی نمیخوام بدونه من اینهارو میدونم. دیشب انگار قرارقهوه خونه ای گزاشتن .

خاک تو سرش فقد همینو میگم، طلاقتو بگیر، بچع داری؟! 

(تامبوی و بایسکشوال هستم) ترنس نیستم فقد استایلم و افکارم پسرونس و دوجنس گرا هسدم، توهین نکن خواهر باتچکر! taranom713 سابقم کاربریم الکی الکی ترکید 😐✋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم؟ 

دست از،سر شوهرم بردار بگو ابروت میبرم

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

حیوونا هم تو حیات وحش کاری با جفت همدیگه ندارن....متاسفم برای اون زن...تنها کاری ک میتونی کنی اینه ک رابطه ی خودت با شوهرتو قوی کنی....تو فقط میتونی رو خودت کار کنی...اگه قراره چیزی رو تغییر بدی اون فقط چیزیه ک مربوط به خوده نوعیته...تو نه اون مرد نه اون زن نه حتی میتونی شوهرتو کاری کنی و خدایت کنی...فقط باید رو رابطه خودت و رو خودت کار کنی