2777
2789
عنوان

بنظرتون برگشتنم غلطه

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 61 پست
خودم ولی دوسش دارم اما مصداق اون جمله تا که از جانب معشوق نباشد کششی کوشش عاشق بیچاره به جایی نرسد

واقعا شما چقدر سطحتون پایینه که چنین موجوداتی رو دوست دارید🤦‍♀️

اگه دوسش داشتی چرا اومدی پس؟باوجوده خیانت😐

نفهمیدم چیشد خیلی داغ بودم اونموقع فقط به قصد جدایی اومدم الان ولی انگار ته دلم اینو نمیخواد

کاربر خیلی قدیمی مثلا ۹۴ اونموقع ها 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستقلی از نظر مالی؟ از نظر خودت امیدی برای سرپا شدن زندگیت هس؟ انقدر قوی هستی که جدایی رو تحمل کنی؟& ...

نه 

شاید ۲۰ درصد و بچم گناه داره 

نه خیلی وابسته و داغونم

کاربر خیلی قدیمی مثلا ۹۴ اونموقع ها 

واقعا چجوری میتونی همچین مردی رو که هیچ ارزشی برات قائل نیست دوست داشته باشی؟؟

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
ینی چی ؟ اومدنم درست بوده

نه عزیزم اتفاقا اومدنت غلط بوده شمایی که شوهرت با این همه محاسن رو هنوز دوس داری!!!!!! واقعا حقتو از زندگیت گرفتی ، نسخه شما همین شوهره از اولم نباس می اومدی

[QUOTE=140352099]گفته تغییر میکنم ولی حاضر نیست دوتا تعهد بده[/QUOTE

عزیزم شاید بهتر باشه با مشاور صحبت کنید اول خودتون یه جلسه با مشاور حرف بزنید بعد با همسرت برید پیش مشاور.. ولی الان منزل خودتون نرید بهتره .فعلا فقط چند جلسه برید پیش مشاور ... الان برگردید منزل ب قول دوستان ب ایشون مجوز دادین هر کاری دوست داره بکنه و شما بعد چند روز قهر کردن مجدد برمیگردین طبیعیه همسرت خیلی بی مسئولیت تر از قبل میشه ... یه وقتایی یه سری افراد کسی و ندارن ک بهشون خوب و بد و توضیح بدن شاید چند جلسه مشاوره یکم همسر شما رو وادار کرد ب مسئولیت پذیری .اگه خوب پیش رفتید ک خدا رو شکر اگه نه ک اون وقت شک نکنید خود مشاور میگه جدا بشید تا بچه با تنش بزرگ نشه .

خانوما توروقرآن شمایی که با وجود خیانت بازم می گید شوهرتون رو دوس دارید شما رو به قرآن قسسسسسسم از همون اول به روش نیارید و خودتونو به خواب بزنید 

با بخشش خودتون اسم ما زنا رو بد می کنید و باعث پررو شدن و قیح تر شدن مردها می شید

فکر می کنن همه مثل شما هستن و ....

خانوما توروقرآن شمایی که با وجود خیانت بازم می گید شوهرتون رو دوس دارید شما رو به قرآن قسسسسسسم از ه ...

قربون دهنت

من نمیگم اگه خدایی نکرده شوهر خیانت کنه حتما طلاق بگیری چون نمیشه کسی رو قضاوت کرد ولی وقتی میبینی نه دلشو داری نه موقعیتشو برا طلاق حداقل به روت نیار که فهمیدی

اینجوری مردا میگن خوب خیانت میکنیم یه مدت بعدم میبخشنمون

خدایش من اگه خیانت ببینم نمیگم حتما طلاق ولی دیگه هرگز  دوسش نخواهم داشت اینو مطمئنم

سلام. اگه تمایل داشتین یه سر به کانال زندگی سالم بزنید. حس می کنم احساس ارزشمندی و عزت نفس شما پایین باشه و ترس تو وجودتون هست که در این صورت با کار کردن روی خودتون ، سطح مدار و انرژی شما بالا می ره و مشکلات تون با همسرتون حل می شه (چون شما تغییر کردین ، ایشون هم تغییر می کنن) و یا اینکه انقدر مستقل و آروم شدین که تصمیم دیگه ای برای زندگی تون می گیرین. لینک کانال   @zendeegiesaleem

هر جا که جا شدی ، لزوما آن جایی نیست که به آن تعلق داری...جای خودت را در این جهان پیدا کن