2777
2789
عنوان

بنظرتون برگشتنم غلطه

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 61 پست
دقیقاااااااا منم با شما موافقمممم  من الان بیست روزی هست وویسای دکتر هروی گوش میدم   ...

سلام خوبی عزیزم میشه لطف کنی دوره ها و واسم تل بفرستی من واقعا الان تحت فشارم

کاربر خیلی قدیمی مثلا ۹۴ اونموقع ها 
عزیزم شما دوره ها رو تهیه کردی؟ میشه به منم بدی من هزینش واسم سخته

سلام. چون خانم هروی رضایت ندارن ، نمی تونم این کار رو بکنم.استفاده ی بدون رضایت ، اثر بسیار بدی تو زندگی دهنده و گیرنده ی فایل ها می ذاره. 

تو کانال و پیج شون کلی ویس رایگان هست. برای  بالا بردن سطح انرژی و مدارتون می تونید از شکرگزاری ، دیدن داشته ها ،روزه زبان ، شناخت سایه و طلسم و عقده (با مطالعه کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید  و نیمه تاریک وجود از دبی فورد ) ، گوش دادن ویس ها و دستاوردهای کانال(کلی انرژی و انگیزه و راهکار دارن) ،  دیدن داشته ها، عصبی نشدن ، انضباط شخصی ،  ارتباط حقیقی با خداوند و عبارات تاکیدی و دعا و .... شروع کنید.این مواردی که نوشتم خیلی مهم هستن.دست کم نگیرید.مثلا می تونید هرکدوم رو سرچ کنید تا کلی مطلب دست تون بیاد. امیدوارم هرچه زودتر مشکلات تون حل بشه.

هر جا که جا شدی ، لزوما آن جایی نیست که به آن تعلق داری...جای خودت را در این جهان پیدا کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.