2777
2789
عنوان

بنظرتون برگشتنم غلطه

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 61 پست
اول باید میرفتی مشاور سریع قهر نمیکردی😐  بنظرت اینجوری برگردی ارج و قربی میمونه برات؟

نه هیچی هیچی 😭😭😭😭😭😭 خاک بر سرم انقدر عجله کردم انقدر تند پیش رفتم

کاربر خیلی قدیمی مثلا ۹۴ اونموقع ها 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه باز هم میخوای تاریخ برات تکرار بشه برگرد 

البته ایندفعه بدترم هست چون میفهمه هرکاریت بکنه تو باز برمیگردی همه اینا بازی بوده

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

ببخشیدا نه اشتباه محض هست 

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه
برگشتت واسه چیه دیگه  وقتی قرار نیست خودشو اصلاح کنه  برگردی اوضاع بدتر از قبل میشه

گفته تغییر میکنم ولی حاضر نیست دوتا تعهد بده

کاربر خیلی قدیمی مثلا ۹۴ اونموقع ها 

تو دوستش نداری فقط وابستشی! یه وابستگی خیلی خیلی اشتباه

فقط روانت داغون میشه با این آدم

جدا که بشی چند ماه اولش سخته بعد آروم میشی

همینجوری بی منت برگردی هرروز حالت توی اون زندگی بده

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

حالا برو ببین مشاور جی میگه

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
گفته تغییر میکنم ولی حاضر نیست دوتا تعهد بده

خب پس همچینم مثل قبل نیست

تو هم کوتاه بیا

تمام تلاشتو بکن تا دوباره زندگیتون دریت شه

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
عجب!!!! می خوای خودتو گول بزنی؟ خوب برو عزیزم فقط اون طفل معصوم رو بیچاره تر نکن جالب اینه که قب ...

👌👌👌👌

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟