2777
2789

بچه ها وقتی موادشو اماده کردم تو قابلمه روغن بریزم داغ شد مواد رو یک لایه بریزم بعد مرغ باز یک لایه...اخرین لایه برنج ساده باید باشه یا با مواد...چیکار‌کنم قالبی دربیاد و به قابلمه نچسبه

هم ته قابلمه و هم آخرین لایه ای که میریزی باید برنج باشه مرغ لایه های میانی

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

روغن ریختی کف قابلامه موادت رو بریز داخلش مثل برنج معمولیه دیگه بعد لایه وسط مرغ وبادمجان سرخ شده وزرشک میریزی

اندازه مواد چقدر کامل بگو

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول روغن بریز تو ماهی تابه بزار خیییییلی داغ بشه 

اول برنجتو بزار قشنگ صافش کن روش مرغاتو بریز و دوباره روی مرغا برنجتو بریم و روشو صاف کن بعدم دمش بزار

گل پسرم ،قند عسلم...تو منو انتخاب کردی♥️که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی ،دلت خواست من همدمت باشم.خوش اومدی به زندگی من و بابایی پسر کوچولوی قشنگم♥️🐣
روغن ریختی کف قابلامه موادت رو بریز داخلش مثل برنج معمولیه دیگه بعد لایه وسط مرغ وبادمجان سرخ شده وز ...

لایه بالایی هم باید برنج با تخم مرغ و زعفرون و ماست باشه یا برنج ساده...برای سه نفر میخام درست کنم

بعد چجوری همونطوری صاف از قابلمه یا ماهیتابه دربیارم

بعد تا دیگه پخت یه دیس یا سینی که اندازه دهانه ماهیتابه باشه رو برعکس بزار روی ماهیتابه و سریع ماهیتابه رو برگردن 

گل پسرم ،قند عسلم...تو منو انتخاب کردی♥️که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی ،دلت خواست من همدمت باشم.خوش اومدی به زندگی من و بابایی پسر کوچولوی قشنگم♥️🐣
لایه بالایی هم باید برنج با تخم مرغ و زعفرون و ماست باشه یا برنج ساده...برای سه نفر میخام درست کنم

ببین باید همه برنجت تخم مرغ وماست زعفرون داشته باشه وروغن مایع کمی مخلوطش باشه غیر از کف قابلامه

مرغ رو وسط میزاری بقیه همین مواد روش برای 3نفر چقدر برنج وماست ریختی

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞

مرغ رو سعی کن به دیواره ی قابلمه نرسه و همون وسطش بریزی تا مثل کیک یه دست بشه وقتی که از تو قابلمه در میاد دور تا دورش برنجه این جوری قشنگ تر میشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

هر دو نوعش میشه من خودم با مواد بیشتر دوس دارم

درضمن سعی کن فقط از زرده تخم مرغ استفاده کنی

ببین باید همه برنجت تخم مرغ وماست زعفرون داشته باشه وروغن مایع کمی مخلوطش باشه غیر از کف قابلامه مر ...

میخام تازه درست کنم

فک کنم سه لیوان برنج و دو دونه تخم مرغ و نصف لیوان ماست و زعفرون بسه درسته