بچه ها وقتی موادشو اماده کردم تو قابلمه روغن بریزم داغ شد مواد رو یک لایه بریزم بعد مرغ باز یک لایه...اخرین لایه برنج ساده باید باشه یا با مواد...چیکارکنم قالبی دربیاد و به قابلمه نچسبه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اول برنجتو بزار قشنگ صافش کن روش مرغاتو بریز و دوباره روی مرغا برنجتو بریم و روشو صاف کن بعدم دمش بزار
گل پسرم ،قند عسلم...تو منو انتخاب کردی♥️که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی ،دلت خواست من همدمت باشم.خوش اومدی به زندگی من و بابایی پسر کوچولوی قشنگم♥️🐣
بعد چجوری همونطوری صاف از قابلمه یا ماهیتابه دربیارم
بعد تا دیگه پخت یه دیس یا سینی که اندازه دهانه ماهیتابه باشه رو برعکس بزار روی ماهیتابه و سریع ماهیتابه رو برگردن
گل پسرم ،قند عسلم...تو منو انتخاب کردی♥️که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی ،دلت خواست من همدمت باشم.خوش اومدی به زندگی من و بابایی پسر کوچولوی قشنگم♥️🐣
لایه بالایی هم باید برنج با تخم مرغ و زعفرون و ماست باشه یا برنج ساده...برای سه نفر میخام درست کنم
هر دو نوعش میشه من خودم با مواد بیشتر دوس دارم
درضمن سعی کن فقط از زرده تخم مرغ استفاده کنی