2777
2789
دوستان گلم، من توی اداره و.ا.ی ف.ا.ی ندارم با اینترنت گوشیم کانکت میشم ( برای ت.ل.گ.ر.ا.م ، وگرنه برای کارای دیگه از سیستم اداره که کانکت هست استفاده میکنم)، موبایل من اچ تی سی هست و اچون اندروئیدش قدیمی بود دیروز اپ دیتش کردم ، حالا امروز با اینکه گزینه موبایل نت وورک رو تیک زدم ولی نمی تونم با خود گوشی کانکت بشم و اون علامت فلش فعال شدن اینترنت بالای صفحه گوشیم نمیاد، کسی میتونه کمکم کنه خواهران گلم؟
مادر بودن یعنی روحت خارج از بدنت زندگی میکنه..........

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باران جان خودم اپ دیت کردم، چون ورزن اندروئیدش قدیمی بود ت ل گ ر ام نصب نمیشد، بردم بیرون گفتن نمیشه باید گوشی عوض کنی. اما دیروز دیدم خود گوشی ازم میخواد که اپ دیتش کنم! من اکی رو زدم و با استفاده از همون اینترنت گوشیم توی اداره اپ دیتش کردم و بعدم تونستم ت ل گ ر ا م نصب کنم و خیلییییییی خوشحال شدم. دیشب از وای فای خونه استفاده کردم ، حالا که اومدم اداره اینترنت گوشیم فعال نمیشه
دوستا ن عزیزم احتمالا کسی اطلاعاتی نداشت من خودم سرچ کردم الان : " نحوه کانکت شدن با موبایل"، خیلی خوب و راحت توضیح داده؛ هر کی مثل من این مشکل رو داره همین جمله رو سرچ کنه با تصویر توضیح میده، من موفق شدم و همین اللان یکی از بهترین دوستان دانشگاهم رو از طریق ت ل گ ر ا م پیدا کردم. خیلیییییییی خوشحالم. بوس برای همه ی دوستان خوبم کهب ه هر حال این تاپیک رو بازدید کردند