2777
2789
عنوان

واکسن کزاز و بارداری

964 بازدید | 20 پست

سلام. دکترم به من گفته هفته 24 برم واکسن کزاز بزنم. امام من 5 سال پیش برای عقد زده بودم. اتفاقا دکتر ازم پرسید چند سال پیش زدی.

الان تو نت دیدم دورش 10 ساله است. پس چرا من باید دوباره بزنم این واکسنو....

و اینکه اصلا کجا باید برم بزنم؟

هر ده ساله اگ زدی ایمنه بدنت نیاز نیس که

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این آمپول تو بارداری مشکلی نداره ؟؟ فکر کنم منم باید بزنم

نه جزو واکسن های بیخطر در بارداریه. دکتر من خودشش متخصص باداری های پر خطره. شاید یک زیادی محتاطه نمیدونم. مثلا تست گلوکز رو هم از من هفته 10 گرفت بخاطر سابقه دیابتی خانوادمون

خودمم تعجب کردم که اول با تاکید پرسید چندساله ازدواج کردی بعد گفتم 5 سال گفت پس واکسن کزاز بزن!

نمیدونم دکتر من والا اینو گفت😕حرف دکترو گوش کن حتما چیزی میدونه دیگ

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

من ده سال پیش سر بچه اولم زدم دو روز پیش سر این بچم هم زدم

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
نه جزو واکسن های بیخطر در بارداریه. دکتر من خودشش متخصص باداری های پر خطره. شاید یک زیادی محتاطه نمی ...

از هفته چندم میزنن بارداری قبلیم دکترم ازم نپرسید به نظرت خودم بهش بگم؟؟

تیکر تولد یک سالگی پسرم💙

اون واکسن ک ۱۳سالگی اول راهنمایی زدیم همون کزاز؟

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
من نه موقع عقدم واکسن زدم نه موقع بارداری دکترم نگفت باید بزنم ۱۵ سالگی تو. مدرسه زدم ۲۷ سالگی عق ...

دقیقا!!! منم فقط یبار اول دبیرستان زدم ! نه عقد زدم نه بارداری اولم ، الانم دکتر باز چیزی نگف 

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️