2777
2789
عنوان

قرص چاقی جینسینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 34052 بازدید | 65 پست
اره طبیعی تره نسبت ب بقیه

تو نت سرچ کردم بعضی سایتا که قرصو میفروشن گفتن طبیعیه ومنع مصرف وعوارض نداره وبعضیا گفتن بالای 16سال به بالا میشه استفاده کنن گیج شدم بخدا

یه مادر 21ساله یه پسمل خوشکل ودخمل ناز دارم برای سلامتیشون میشه صلوات بفرستی دوستم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واسه چاقی نمیخوردم یکی از چین اورده بود پودرشو، میخوردیم خراب نشه 😂 پودرش سفید است، شکل ظاه ...

.◦° =D °◦н̲h̲нн̲h̲нн̲h н̲h̲нн̲h̲нн̲h◦° =D °◦. نووووش ولی اینجا فک نکنم پیدابشه

یه مادر 21ساله یه پسمل خوشکل ودخمل ناز دارم برای سلامتیشون میشه صلوات بفرستی دوستم ...
ن اشتهام همچنان زیاده ب طوری ک رژیم گرفتم 🤣

واقعا خوشا بساعدتت م̷ـــِْن ازبس تودوران مجردی قرص وپودر خوردم خسته شدم هنشون برگشت داشتن

.◦° =D °◦н̲h̲нн̲h̲нн̲h н̲h̲нн̲h̲нн̲h◦° =D °◦. نووووش ولی اینجا فک نکنم پیدابشه

اگه میدونستم کسی میخواد، میدادم بهش

حیف تموم شد

اخراشو به زور میخوردم 🤢

دنیا زشتی کم ندارد، زشتی‌های دنیا بیشتر بود، اگر آدمی بر آن‌ها دیده بسته بود. امّا آدمی چاره‌ساز است.
اگه میدونستم کسی میخواد، میدادم بهش حیف تموم شد اخراشو به زور میخوردم 🤢

وااا مگه مجبوری یکمشو میذاشتی واسه م̷ـــِْن درمانده  😃

وااا مگه مجبوری یکمشو میذاشتی واسه م̷ـــِْن درمانده  😃

مال پارسال بود 🤢

الان اسم جینسینگ میاد تشنج میکنم 😂😂😂

دنیا زشتی کم ندارد، زشتی‌های دنیا بیشتر بود، اگر آدمی بر آن‌ها دیده بسته بود. امّا آدمی چاره‌ساز است.
مال پارسال بود 🤢 الان اسم جینسینگ میاد تشنج میکنم 😂😂😂

😂😂😂😂 شکمو همشو خورده اونم زورکی

انشالله ک تپلی بشی

انشالله مرسی عزیزم بخدا شده ارزوم قبلا50کیلو بودم وناراضی بودم ولی الان چی بگگ که شدم37کیلو وبچم شیشه نمیگیره بخدا افسرده شدم دیروز یه قرص جینسینگ خوردم وامروز هم خوردم خیلی اشتهامو باز کرد از ی طرف خوشحالم وازطرفی روبچم میترسم 

😂😂😂😂 شکمو همشو خورده اونم زورکی

😂😂😂😂

ولی به مجردا توصیه نمی کنم 😂

اسی کم مونده بود به پسر مردم تجاوز کنم 😁

انشالله مرسی عزیزم بخدا شده ارزوم قبلا50کیلو بودم وناراضی بودم ولی الان چی بگگ که شدم37کیلو وبچم شیش ...

ن فک نمیکنم ضرری داشته باشه 

چون واسه باروری هم استفاده میکنن

حالا بازم پرس و جو کن

😂😂😂😂 ولی به مجردا توصیه نمی کنم 😂 اسی کم مونده بود به پسر مردم تجاوز کنم 😁

وای خدا م̷ـــِْن مردم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂   خوبه م̷ـــِْن شوهر دارم دیگه 24....

ن فک نمیکنم ضرری داشته باشه  چون واسه باروری هم استفاده میکنن حالا بازم پرس و جو کن

جدی پس اگه استفاده میکنن خوبه که ولی فک کنم طبعش گرمه