2821
2789
عنوان

علت خواستگار نداشتن چیه واقعا

1280 بازدید | 28 پست

خودم نیستم یکی دیگهس دختره پزشکه خیلی جذابه خانواده دار  و پولدار باشخصیت بااخلاق تو محیط کار همه ازش تعریف میکنن مهربون و منضبط و خانوم واقعاا دیدمش میدونم اخلاقاش اینجوریه همه هم تایید میکنن ولی اصلاا خواستگار نداره واقعا چرا اخه 🫠🫠چقد ناراحتم خودشم خیلیی دوس داره ازدواج کنه ولی هیچ خواستگاری نداره  

کلا قاعده همینه. خانومای که سطح خیلی پایینی دارن و خانومای که سطح و امتیازات اجتماعی خیلی بالایی دارن معمولا خواستگار و درخواست ندارن یا خیلی کم دارن.

خانومای دسته دوم اعتماد به نفس آقایون رو می‌گیرن و از ترس پس‌زده شدن پا پیش نمی‌ذارن.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظرم دلیلش اینه ک پسرا شجاعت پیش قدم شدن رو ندارن پیش خودشون میگن اگه بهش بگم ردم می‌کنه ازم سرتره

«از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالیکه من با چهره واقعی ام در آن حاضر بودم.»
کلا قاعده همینه. خانومای که سطح خیلی پایینی دارن و خانومای که سطح و امتیازات اجتماعی خیلی بالایی دار ...

خب این همه مرد موقعیت بالا هم هست چرا اونا پیشقدم نمیشن؟این همه پسر پزشک 

خب این همه مرد موقعیت بالا هم هست چرا اونا پیشقدم نمیشن؟این همه پسر پزشک

خب فقط پسندیدن که نیست.

اقدام برای ازدواج یه سطح خاصی از امنیت مالی و اجتماعی و اعتماد داشتن به جنس مخالف رو نیاز داره که غالب افراد در سن ازدواج ندارن.

بااین شرایطی که گفته کسی جرات نمیکنه بره خواستگاریش.چون باید از دختره سر باشه.اون کیسها هم محدودن وا ...

نمیدونم پس این همه دختر با موقعیت بالا چجوری ازدواج کردن و خیلیم عالیه شوهراشون🫠به نظرم شانس واقعا مهمه

ظاهرش اوکیه؟ شاید جوری رنگ و اینا کرده موهاشو تو محل کار و بیرون فکر میکنن متاهله( کاری ندارما رنگ کرده یا نه ولی اگه طرح و شهرستان باشه دیدم خیلی رو این موضوع گیرن حتی یه بار میگفتن ابروهاشون هاشور و تتو کرده فکر میکردن نامزد و متاهله)

✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨ برای دعا و حاجت دل هم دعا کنیم ☺️

خب فقط پسندیدن که نیست.اقدام برای ازدواج یه سطح خاصی از امنیت مالی و اجتماعی و اعتماد داشتن به جنس م ...

میفهمم ولی این همه پسر با موقعیت عاااالی چجوری زن کرفتن؟یکی هم نمیشد بیاد سمت این خانوم🫠

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز