سلام بچم10ماهشه فقط شیرخودمو میخوره قرص جینسینگ گیاهی واسه چاقی خریدم هیچی توش ننوشته عطاری گفته کاملا گیاهیه وهیچ ضرری نداره وواسه بچه هم خوبه نظر شما چیه کسی استفاده کرده اگه کسی اطلاعی داره بگه ممنون میشم
یه مادر 21ساله یه پسمل خوشکل ودخمل ناز دارم برای سلامتیشون میشه صلوات بفرستی دوستم ...
خیلی بده نخور من نزدیک سه ماه خوردم خیلی وزن اضافه کردم انگار بادم کرده بودن بعد سه ماه قرصه دیگه اثر نکرد سو تغذیه اوردم و بعدش شدم لاغر لاغر خیلی پشیمونم الان
بهترین رفیقم خدامه کسی که با جون و دل به حرفام گوش میده کسی که تو حال خوبی و بدیام کنارم بوده هرلحضه وجودشو تو زندگیم حس کردم خدایا بابت نگاه پرمهرت شکر بهت اعتماد دارم🫂❤️
عه واقعا چند خریدی قرصو پاکتش چطور بود وکپسول بود یاگچی
گچی بود بهم گفت گیاهی ضرر نداره من پارسال میخریدم دونه ۲هزارتومن الان رو نمیدونم
بهترین رفیقم خدامه کسی که با جون و دل به حرفام گوش میده کسی که تو حال خوبی و بدیام کنارم بوده هرلحضه وجودشو تو زندگیم حس کردم خدایا بابت نگاه پرمهرت شکر بهت اعتماد دارم🫂❤️
روزای اول که میخوردم اشتهام خیلی زیاد شده بود روزی سه چهار وعده غذا میخوردم تند تند گشنم میشد تا دو سه ماه همینحوری پیش رفت بعدش دیگه هرچی میخوردم اشتهام کمتر میشد دیگه گشنم نمیشد چند روز بعد کلییی وزن کم کردم الان واقعا پشیمونم چون هنوز عوارض تو بدم باقی مونده هیچ چیزی نمیتونم بخورم شاید دوتا قاشق بزور