2777
2789
عنوان

قرص چاقی جینسینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 34052 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بده نخور من نزدیک سه ماه خوردم خیلی وزن اضافه کردم انگار بادم کرده بودن بعد سه ماه قرصه دیگه اثر نکرد سو‌ تغذیه اوردم و بعدش شدم لاغر لاغر خیلی پشیمونم الان

بهترین رفیقم خدامه کسی که با جون و دل به حرفام گوش میده کسی که تو حال خوبی و بدیام کنارم بوده هرلحضه وجودشو تو زندگیم حس کردم خدایا بابت نگاه پرمهرت شکر بهت اعتماد دارم🫂❤️
اره کلا مزایای مختلفی داره یکیش چاقیه یکیش افزایش میل جنسیه یکیش باروری 

اره عالیه گیاهش ولی چون این قرصه میترسم داروی شیمیایی گذاشتن داخلش

یه مادر 21ساله یه پسمل خوشکل ودخمل ناز دارم برای سلامتیشون میشه صلوات بفرستی دوستم ...
شما حامله شدی چاق نشدی من بچم نه ماهه کلی شکم آوردم در ضمن بچت راه نمیره یا چهار دست پا

ن والا بدجور لاغرشدم صورتم استخونی بچم سینه خیز میره وبعضی وقتا چهاردست وپا شما چطور

یه مادر 21ساله یه پسمل خوشکل ودخمل ناز دارم برای سلامتیشون میشه صلوات بفرستی دوستم ...
خیلی بده نخور من نزدیک سه ماه خوردم خیلی وزن اضافه کردم انگار بادم کرده بودن بعد سه ماه قرصه دیگه اث ...

عه واقعا چند خریدی قرصو پاکتش چطور بود وکپسول بود یاگچی

عه واقعا چند خریدی قرصو پاکتش چطور بود وکپسول بود یاگچی

گچی بود بهم گفت گیاهی ضرر نداره من پارسال میخریدم دونه ۲هزارتومن الان رو نمیدونم

بهترین رفیقم خدامه کسی که با جون و دل به حرفام گوش میده کسی که تو حال خوبی و بدیام کنارم بوده هرلحضه وجودشو تو زندگیم حس کردم خدایا بابت نگاه پرمهرت شکر بهت اعتماد دارم🫂❤️
گچی بود بهم گفت گیاهی ضرر نداره من پارسال میخریدم دونه ۲هزارتومن الان رو نمیدونم

یعنی عوارضش کاسه شما چی بود دقیقا

منم الان قرصم گچیه روش نوشته CG

یعنی عوارضش کاسه شما چی بود دقیقا

روزای اول که میخوردم اشتهام خیلی زیاد شده بود روزی سه چهار وعده غذا میخوردم تند تند گشنم میشد تا دو سه ماه همینحوری پیش رفت بعدش دیگه هرچی میخوردم اشتهام کمتر میشد دیگه گشنم نمیشد چند روز بعد کلییی وزن کم کردم الان واقعا پشیمونم چون هنوز عوارض تو بدم باقی مونده هیچ چیزی نمیتونم بخورم شاید دوتا قاشق بزور 

روزای اول که میخوردم اشتهام خیلی زیاد شده بود روزی سه چهار وعده غذا میخوردم تند تند گشنم میشد تا دو ...

وای چقد بد م̷ـــِْن دوروزه خوردم روزی یک قرص ولی اشتهام خیلی کم باز شده شاید چون یهویی قطش کردی