2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2153555 بازدید | 91118 پست
مبارک باشه عزیزم تپلو جان خریداتخداییش دیجی کالا حرف نداره خرید راحت بی دردسر در صورت مرجوعی هم خودش ...

مرسی 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
من ۴۰ سالمه مادر مجرد پسر ۱۵ سال دختر ۱۰ سالصبح ۵ بیدار شدم خوراکی بچه ها رو اماده گذاشتم رو میز واس ...

خوش اومدی 🍀🌹

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارک باشه عزیزم تپلو جان خریداتخداییش دیجی کالا حرف نداره خرید راحت بی دردسر در صورت مرجوعی هم خودش ...

ولی بعضی چیزاش به نظرم گرونه 

من  بیشترشو تو افش می خرم 

ولی در کل اره خوبه 

ولی بعضی چیزاش به نظرم گرونه من بیشترشو تو افش می خرم ولی در کل اره خوبه

اره منم مقایسه میکنم اون تایمی که میخواستم خرید کنم میرفتم ترب هم میگشتم و قیمت رو نگاه میکردم

ولی واسه من که ادم بازار نیستم عالی بود 

و یه مورد دیگه نظرات رو هم حتما دوستان بخونن و بعد خرید کنن 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

امروزم

تمیز کردن لباس شویی✅️

گردگیری اتاقم✅️

تخت و اتاقم مرتب بشه✅️

اتاق پسرم مرتب بشه✅️

پذیرایی مرتب بشه✅️

لباس خشک ها تا زده بشه✅️

شام ها رو بپزم✅️

نهار ها رو بپزم✅️

مرتب کردن کفش های بیرون و دستمال کردن ۳ تا پله✅️

ظرفا رو بشورم✅️

گاز و کنار گاز تمیز بشه✅️

نیم ساعت کتاب✅️

نیم ساعت پادکست✅️

صبح و عصر مغازه✅️

داروها✅️

غذای فردای همسرم رو درست کنم ✅️ 

➕️جانبی 

🌷لباس شستم دو دور همسرم پهن کرد 

🌷میز نهار خوری مرتب شد

🌷سطل زباله خالی شد  و شسته شد 

🌷دوش گرفتم 

🌷یه خورده لباس با دست شستم  

امروزمتمیز کردن لباس شویی✅️گردگیری اتاقم✅️تخت و اتاقم مرتب بشه✅️اتاق پسرم مرتب بشه✅️پذیرایی مرتب بشه ...

خسته نباشی 

چجوری با وجود صبح و عصر سرکار 

به همه این کارا میرسین

من که خونه رو به انفجاره 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

سلام. گفته بودم که میخوام برم خونه ی مامانم چون یه بازسازیه کوچیک داشتن، رفتم کمک واسه تمیز کاری تا امروز ساعت 7 اونجا بودم. انقدر کار کردم اصلا نمیشه لیست کرد😂😂

ولی از وقتی اومدم خونه دو سری لباس ریختم لباسشویی و پهن کردم. یه عالمه ظرف شوهرم از سر کارش اورد فکر کنم یه هفتس غذا میبرد ظرفشو نمیاورد هنرو شیتم. رو کانترا رو تمیز کردم. یه ذره نشستم. شام داشتیم یه ذره سالاد اماده کردم. خوردیم، ظرفاشم شستم. چای دم کردم و الان بخوریم برم روتین و بخوابم. فردا شب مهمون دارم واسه شام. فردا کلی کار دارم. 

اینام تو اف خیلی خوب بود

من میترسم دارو یا لوازم ارایشی بخرم از دیجی 

میگم شاید شرایط نگهداریشون خوب نبوده باشه ،فاسد یا بی تاثیر باشه برام 

البته فکر کنم شما تهرانی ،همون روز میرسه به دستت

سلام صبح همگی بخیر☁️❤️برنامه امروز که امیدوارم همونی باشه که خدا ازم انتظار داره💎۹تا ۱۰ صبحانه+مواد ...

سلامممم☁️❤️

امروز صبح که بیدار شدم دیدم به به! ساعت شده ۱۰:۳۰!

پریدم تند تند کارامو انجام دادم🙃

مدام هم به خودم میگفتم ببین الان بارداری قشنگ بخواب، ناراحت نباش، عذاب وجدان نداشته باش. بچه که بیاد، به این راحتی نمیشه خوابید.❤️

خیلی خیلی به خودم افتخار کردم امروز😍

تمام کارهایی که نوشتم انجام شدن👌

خداروشکر که بهم این اراده رو داده و کمکم کرد💎

امروز با ۱.۵ میلیون رفتم طلای شکسته خریدم.

شد اندازه دوتا لپه🤏 شایدم کمتر. ولی بازم خوبه.

💎اتفاق خوب امروز این بود که ۸:۴۰ شب، آشپزخونه تعطیل شد🥳

همه کارامو کردم. البته یک قابلمه نشُسته موند که فدای سرم😅

گاهی تا ۱۰ تو آشپزخونم. 

💎مورد مهم بعدی این بود که یک سری کارهای مربوط به بیرون از خونه داشتم، رفتم انجام دادم. کارهای ساده ای که شاید بک ساله میخوام انجام بدم!!! مثلا درست کردن حبابی لامپ سرویس بهداشتی! با خریدن دستگیره در! با انجام دادنشون یک آخیش گفتم 😇

💎تا هفته قبل فکر میکردم گوشیم گلس نداره. خییییلی مراقبش بودم. همیشه جای مطمئن میگذاشتمش. اما به محض اینکه فهمیدم گلس داره، گوشیم رو ناخودآگاه هی میندازم!!!

الان گلسش که تا هفته قبل سالم بود، چننندتا ترک داره! 

مچ خودمو گرفتم👊🏻 

ایشالا دیگه دقتم رو در نگهداری از گوشی بالا میبرم👍 

خسته نباشی چجوری با وجود صبح و عصر سرکار به همه این کارا میرسینمن که خونه رو به انفجاره

فکر کن دو تا سه مدل نهار  دو مدلم شام میزارم 😁

دو ساعت تا ۳ ساعت هر روز برای خونه وقت میزارم حالا از ساعت ۷ و نیم تا ۹ و نیم  ده 

یا ظهرا از ساعت ۲ تا ۴ و نیم 

این تایم ازاده منه  هر زمان تو این دو تا تایم رسیدم