الان خیلیا میگن ن نمیریم اما رفتن یا دارن میرن هر کی قطعی میدونه جواب بده لطفا
چی رو قطعی میدونه جواب بده!؟
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
توروخپا تا جایی که میتونین بخاطر خودتون و عزیزاتون از خونه بیرون نرید... اگرکار واجب دارین ، ماسک بزنین و فاصله رو رعایت کنین. شوخی نگیرین ، وضعیت به شدت خرابه..ما چون اقتصادمون خیلی داغونه نمیتونن تعطیل کنن . روابطتون کم کنین ، الان واقعا وقت مهمونی و گردش نیست
من خونه مامانم و خواهرم و مادرشوهرمم نمیرم مسافرت کجا بود. با ماسک و شیلد با ترس و لرز میرم دکتر و سونوگرافی . هرروز تا سرخیابون میریم با ماشین تا بچه بخوابه و برمیگردیم😐
بخداقسم من دوس داشتم خرازی برم اما جرات نکردم هیچی لباس خونه ای ندارم جرات نمیکنم برم بچهام لباس ندا ...
خنده دار ترین صحنه همینایی ن که با دستکشن ماسک ندارن. بعد با اون دستکش همه کار میکنن. انگار دستاشون الوده ست دستکش دست میکنن که بقیه جاها الوده نشه😐 من یه دکتر میرم 5تا دستکش عوض میکنم.