2777
2789
عنوان

نگهداری از پدربزرگ و مادر بزرگ

973 بازدید | 25 پست

سلام دوستان...نظرتون درباره ی مراقبت از پدر بزرگ یا مادربزرگ تو خونه چیه؟؟ یه مادربزرگ دارم که به شدت بدزبان و غرغرو هست و هر جا میبرنش واقعا همه رو ذله میکنه...یه کم دلداری بدین که چطوری باهاش برخورد کنیم؟؟

خداصبرتون بده

مادربزرگ من زمستونا میاد خونه مامانم ما دیوونه میشیم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من هیچکدومشون رو ندارم,قدرشون رو بدونین

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهتون صبر بده. مادربزرگ منم خدا رحمتش کنه، وسواس داشت، میومد خونمون دیوونه میشدم. ولی هرچی باشه مادربزرگه دلم براش تنگ میشه با تمام اخلاقیاتش دوسش داشتم و دارم.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

مادربزرگ منم مثل شماست..تمام کارهاشو خودم انجام‌میدم حمام میبرمش ،دکترشو میرم همه کاراش غر‌هم میزنه ولی دعاش همیشه پشتمه

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان
خداصبرتون بده مادربزرگ من زمستونا میاد خونه مامانم ما دیوونه میشیم

این مادربزرگ ما انقدر اذیت میکنه و فحش میده که اشک همه رو مخصوصا مامانمو درمیاره...تازه میگه خونه خودم نمیرم همینجا خوبه

الهی خوب سنشون بالاست دیگه به این فکر کن یه روزی مثل ما جوون و پر شور بودن هر کار می خواستن می کردن اما الان دلشون می خواد و نمی تونن اینه که کم صبر و حوصله میشن☘

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄

الهی من برای مادر بزرگ خودم بمیرم انقدر خانومه انقدر مهربونه.ای کاش سعادت اینکه نگهداری کنم ازش نصیبم بشه.الان تنها خوابیده بچه هاشم دنبال بدبختی خودشون اینم تک وتنها بدون کس وکار

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
الهی خوب سنشون بالاست دیگه به این فکر کن یه روزی مثل ما جوون و پر شور بودن هر کار می خواستن می کردن ...

شما یه چیزی از مادربزرگ شنیدین...ما که میریم خونه مامانم کلی نفرینمون میکنه که شما چرا اومدین؟؟ 

الهی من برای مادر بزرگ خودم بمیرم انقدر خانومه انقدر مهربونه.ای کاش سعادت اینکه نگهداری کنم ازش نصیب ...

منم جگرم واسه مامان بزرگم کبابه جوون بوده خوشگل با انرژی آرایشگر معروف زمان خودش بوده اهل سفر و گشت و گذار و دورهمی اما الان تک و تنها تو خونه تنها سرگرمیش موبایله اینقدر پا درد داره که شاید ماهی یکبار بتونه از خونه بیاد بیرون چند ماهم هست که به خاطر کرونا ما زیاد نمیریم بهش سر بزنیم‌ یعنی تو کل این ۵ ماه فقط دوبار رفتیم همش پای تلفن میگه پوسیدم از تنهایی تو خوته😔☘

شما یه چیزی از مادربزرگ شنیدین...ما که میریم خونه مامانم کلی نفرینمون میکنه که شما چرا اومدین؟؟  ...

اینی که میگی قشنگ مامان بزرگه مامانمه خدا رحمتش کنه همه رو فحش کش می کرد ولی ما عادت کرده بودیم می خندیدیم😄☘

دستشونو ببوسید .خود شماها مادر بزرگهای فردا هستید شاید الان بگید کو تا اون موقع ولی عمر لامصب واقعا ...

باید ببینیدش بعد نظرتونو بگین...من و مامانم همه ی کاراشو میکنیم فقط برای رضای خدا ولی زبون خیلی بدی داره...لاقل حرف نزنه نفرین نکنه...اینا که دست خودشه...خدا کنه من مث اون نشم