2777
2789
عنوان

نگهداری از پدربزرگ و مادر بزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 25 پست
منم جگرم واسه مامان بزرگم کبابه جوون بوده خوشگل با انرژی آرایشگر معروف زمان خودش بوده اهل سفر و گشت ...

ای وای چی بودن چی شدن من وقتی زنگ میزنم بهش میگم خوش میگذره میگه ننه جان خوش انقدر خوشم که نگو از تنهایی منم که کاری از دستم بر نمیاد میشینم به حالش که شبها تنهاست گریه میکنم تو این چند سال هم مادر من نگهه میداشت که اونم آرترز شدید گرفتو نتونست

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
ای وای چی بودن چی شدن من وقتی زنگ میزنم بهش میگم خوش میگذره میگه ننه جان خوش انقدر خوشم که نگو از تن ...

من که اصلا دوست ندارم پیر بشم😔☘

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینی که میگی قشنگ مامان بزرگه مامانمه خدا رحمتش کنه همه رو فحش کش می کرد ولی ما عادت کرده بودیم می خ ...

اتفاقا اینم مادربزرگ مادریه...مادربزرگ پدریم مث فرشته بود از اونم مامانم مراقبت میکرد ولی همیشه به خوبی ازش یاد میکنه چون کار به هیشکی نداشت...غذاشو میخورد میشست کنار...مث دسته گل بود...اما امان ازین یکی

باید ببینیدش بعد نظرتونو بگین...من و مامانم همه ی کاراشو میکنیم فقط برای رضای خدا ولی زبون خیلی بدی ...

اکثر پیرمردها و خصوصا پیرزنها این شکلی هستن دست خودشون نیست ولی اجر و ثوابی که تو نگهداریشون هست تو چیز دیگه ای نیست خلاصه خدا صبر و اجر بده بانو 

اکثر پیرمردها و خصوصا پیرزنها این شکلی هستن دست خودشون نیست ولی اجر و ثوابی که تو نگهداریشون هست تو ...

این بنده خدا از جوونیش همینطور بداخلاق و بدزبون بوده...عروساش که اصلا ازش راضی نیستن...تا اشکتو در نیاره ول نمیکنه...این برعکس بقیه س

آحه اگه یه ذره مهر و محبت داشت خوب بود به همه عالم و آدم ناسزا میگه...الان خونه مامانمه...یکسره با م ...

آدم که سنش میره بالا,مریض میشه,همه جای بدنش درد داره,,واسه همین از اطرافیان توقع بیجا داره,فک میکنه هیچکس به فکرش نیس,کسی کمکش نمیکنه,فک میکنه اضافیه و ....تحملشون یه کم سخته ,ولی با این حال گاهی خیلی دوس داشتنی میشن

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
ممنون...رو جمله ی آخرتون خیلی فک میکنم! 

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

نگهداری از مادر آنقدر مهم است که می‌توان بدون تعارف آن را مساوی با نگهداری از کل خانواده دانست؛ چرا که جایگاه مادر در خانواده در همه فرهنگ‌ها منحصر بفرد و خاص است. وقتی مادر وارد دوران سالمندی می‌شود، چالش‌هایی برای دیگر اعضا به وجود می‌آید. مادر در دوران سالمندی ممکن است بیمار شود و نتواند تمام نیازهایش را به تنهایی رفع کند و مجبور باشد از کمک دیگران استفاده کند. گاهی فرزندانی که خود خانواده تشکیل داده‌اند برای نگهداری از مادر اختلاف پیدا می‌کنند و برخی فرستادن مادر به خانه سالمندان را تنها راه‌حل ممکن می‌دانند. در این مقاله سعی کرده‌ایم به تمامی ابعاد این موضوع بپردازیم و راه‌حلی برای ایجاد تعادل ارائه دهیم. اگر شما در این مورد اختلافی با خانواده و یا خواهر و برادر خود دارید،‌ بهتر است با مشاوری متخصص صحبت کنید و از مشاوره خانواده کمک بگیرید. 

عزیزم نزارید سالمندان گناه داره پرستار بگیر بهتره که

من برای مادرم از مرکز پرستاری تدبیر پرستار گرفتم خدایی کارشون در اعزام پرستار عالیه شمارش و میزارم تا عزیزانی که مشغله کاری دارند مثل من با خیالت راحت از جانب عزیزشون به کارشون هم برسن 

88864523-88864526

09102169484-09102169454