2777
2789

سلام 

من ی مدته خیلیی لاغر شدم میخام ببینم با بدنسازی میشه ی قسمت هایی از بدنو پر کرد؟مثلا پهلو سینه صورت؟

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍

با یه تغذیه اصولی صورتت خیلی سریع میاد روی فرم

سینه بافتش چربیه و ورزش هرچی که باشه فقط کوچکترش میکنه سینه با ترشح هورمون بزرگ میشه سعی کن رازیانه بخوری 

پهلو اگه منظورت خارج ران یا بغل پا هستش با تمرین درست میشه ، چون معمولا همه میخوان شکم و پهلوشونو آب کنن

I'm sorry, please forgive me, thank you, i love you 🙏🏻♥️
با یه تغذیه اصولی صورتت خیلی سریع میاد روی فرم سینه بافتش چربیه و ورزش هرچی که باشه فقط کوچکترش میک ...

یعنی سینه رو نمیشه با بدنسازی بزرگ کرد؟

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با یه تغذیه اصولی صورتت خیلی سریع میاد روی فرم سینه بافتش چربیه و ورزش هرچی که باشه فقط کوچکترش میک ...

پهلو همون کمرمو میگم خیلی لاغر شدم نزدیک ٧ کیلو کم کردم

چرا میشه

اتفاقا ورزش کنی چربیهاش کمتر میشه و ماهیچه میزنه و سفت و خوشفرم میشه و شل نیست دیگه

فقط باید به مربی بگی برای بزرگ شدن سینه حرکت بهت بگه

نه عزیزم سینه رو با هیچ ورزشی بزرگ نمیکنن اصلا برنامه بدنسازی که تمرینات سینه زیاد داشته باشه واسه خانوما اشتباهه 

واسه همین بدنسازای حرفه ای و مسابقاتی بانوان اجازه تنها عمل زیبایی که دارن پروتز سینه هست

I'm sorry, please forgive me, thank you, i love you 🙏🏻♥️
چرا میشه اتفاقا ورزش کنی چربیهاش کمتر میشه و ماهیچه میزنه و سفت و خوشفرم میشه و شل نیست دیگه فقط ب ...

صورت و پهلو چی؟؟

من اگه برم بدنسازی میشه با ورزش سایز سینه هام کوچیک بشه 

اینجوری ک اینجا گفتن میشه

صورت و پهلو رو نمیدونم ولی از اونحایی ک واسه خودم تحقیق کردم واسه سینه میدونم:/😄

یعنی واقعا سایزش بزرگ میشه؟؟