گروه سبز💚💚💚 : تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳ 💃💃💃....... وزن الان :5۶/۳00 🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است 🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
طبیعی هم بخیه میخوره طرف.منکه اصلا بخیه هام نمیسوخت فقط یکم کوچیک درد داشتم اونم سه روز اول تازه دکتر مسکن داده بو د چون دردم خیلی کم بود مصرف نکردم اونارم
یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله
شیاف مسکن استفاده کن بعدشم هوا گرمه شاید شکمت بزرگه افتاده روی بخیه هات اینجوری شدی .اگه حمام میکنه حتما بعدش از فاصله دور سشوار بگیر که زودتر خوب بشه .کمپوت آناناس بخور .
گروه سبز💚💚💚 : تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳ 💃💃💃....... وزن الان :5۶/۳00 🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است 🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
هوا گرمه عزیز عرق سوز میشی .من توی زمستون سزارین شدم ولی دکترم گفت چون شکمت بزرگه وقتی رفتی حمام اون چسب باز کردی
حتما از فاصله سشوار بگیر .وجای بخیه هات دستمال کاغذی بزار که خشک بمونه .