2777
2789
عنوان

هرکی نی نیش مشکل یبوست داره بیاد

1213 بازدید | 85 پست
دوست جونیا یه دارو پیدا کردم واسه یبوست توپ جواب میده//اگه کسی خواست بگه
آرزو دارم بهاران مال تو/// شاخه های یاس خندان مال تو/// آن خداوندی که دنیا افرید /// تا ابد همراه و پشتیبان تو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ دارویی رو بچم کارساز نشد تااین روش/////دوتا انجیل خشک رو گذاشتم خیس خورد دوتا برگ گل محمدی هم انداختم روش بعد با هلوی رنده شده روزی دو بار صبح و عصر ناشتا دادم خورد الان شده ......................
آرزو دارم بهاران مال تو/// شاخه های یاس خندان مال تو/// آن خداوندی که دنیا افرید /// تا ابد همراه و پشتیبان تو
البته یادم رفت بگم انجیل های خیس خورده رو با گوشت کوب حسابی مالیدم بهم
هر وعده نصف هلو همراه یک انجیل/ یعنی شما دوتا انجیل بذار خیس بخوره یه هلو هم رنده کن باهم قاطی کن قبلش انجیل رو هم بکوب بعد بذار یخچال یه بار صبح یه بار عصر بده معجزه میکنه
اره عزیزم برا بزرگترها هم هست اما فکر کنم باید دوزشو بیشتر کرد
اره عسل جون منظورم انجیره//سواددرست و حسابی که ندارم خخخخخخخخخخخخخخخخخخ