2777
2789
عنوان

آهنگ قشنگ برای توی ماشین گوش دادن

164 بازدید | 16 پست

اهنگهای جدید و قشنگ بگید دانلود کنم.

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین

ی تیکه متن میگم بزن تو گوگل تو همچیت فرق داره حتی ادا و اطفارت 

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایول خوشم اومد.دارم گوش میدم😊

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین

بازم بگو

بیتگی به سلیقه داره .من از شادمهر شهاب تیام سیاوش سمش .بنیامین بهنام بانی حامد همایون .لهراسبی .میثم ابراهیمی شهرام ناظری داریوش مازیار فلاحی بازم هست اگر خواستی .اینا صداشون خوبه.

ایول خوشم اومد.دارم گوش میدم😊

آره خیلی قشنگه

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
بیتگی به سلیقه داره .من از شادمهر شهاب تیام سیاوش سمش .بنیامین بهنام بانی حامد همایون .لهراسبی .میثم ...

منم همشون خوشم میاد. آهنگ جدید و قشنگ ک توی ماشین حال بده میخوام.

شایان اشراقی یک صحنه  محمد لططفی گل 

آتش رضا بهرام 

خیلی دیگه غمگینه تو ماشین خوابم میگیره😊ولی قشنگه

خیلی دیگه غمگینه تو ماشین خوابم میگیره😊ولی قشنگه

هوم

منم همشون خوشم میاد. آهنگ جدید و قشنگ ک توی ماشین حال بده میخوام.

نزدیک ۵۰۰ اهنگ دارم .مثلا اهنگای قدیم اندی وکوروس و...کاش میشد برات بفرستم انتخاب کنی .هم ساد داره هم پاپ داره هم سنتی اخه من شوهرم پسر ۱۷ ساله وپسر ۴ ساله سلیقه های مختلف پس همه جور اهنگی داریم

نزدیک ۵۰۰ اهنگ دارم .مثلا اهنگای قدیم اندی وکوروس و...کاش میشد برات بفرستم انتخاب کنی .هم ساد داره ه ...

اون آهنگی ک روی تکرار توی ماشین گوش میکنید و ی وقتایی هم صداشو زیاد میکنید ک لذتشو ببرید کدومه؟؟؟؟