2777
2789
عنوان

بازم بی بی چکم منفی شد حس میکنم من مادر اصلا نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 97 پست
ناامید نباش عزیزم دوست منم ۶،۷ سال انتظار کشید باردار نمیشد بعدشم ک شد دوبار سقط داشت اما خداروشکر ...

خداشکر 

بخدا خسته شدم از انتظار

برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚
من زنداییم تو اقدام ک بود چن ماه سیکلش ریخت بهم بعدش باردار شد . شماهم  امیدتو از دست نده

یا خدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند کیلویی ببین ورزش خیلی رو تخمدان تاثیر داره منم تنبلی تخمدان شدید داشتم بدون امپول پریود نمیشدم ...

فدات عزیزم ۸۵ کیلو هستم از هیکلم حالم بهم میخوره از شرایطم توریه نمیشه از حونه بیرون برم ۵ ساله همش خونم روز به روز چاق تر میشم

همه بگن  دکترا ک اصلا قبولش ندارن تو قسمت جستجوی نی نی سایت بزنی میبینی هستن کسایی ک چند ماه ...

واقعا یعنی امیدی هست

هي اسي جان غصه نخور يادته مجردي چ فكر و خيالايي براي شوهر داري داشتيم و همش رويا بود؟وقتي ازدواج كرد ...

بقران من از همون مجردیم عاشق بچه انقدر بودم از ازدواج بدم میامد حتی به مامانم میگفتم میشه بچه دار شد ازدواج نکرد دیونه بچم 

خدایا منم تنبلی دارم ولی هنوز اقدام به بارداری نکردم همش این ترس رو دارم که باردار نشم ویا خیلی طول ...

فدات مرسی

فدات عزیزم ۸۵ کیلو هستم از هیکلم حالم بهم میخوره از شرایطم توریه نمیشه از حونه بیرون برم ۵ ساله همش ...

ببین دقیقا منم ۸۶ کیلو بودم بارداری اولم که متوجه تنبلی تخمدانم شدم

خودمو به ۶۸ رسوندم دو سه ماهه و بعدم ثابت موندم بعد پنج ماه حامله شدم 

تو‌مطمئن باش زودترم میشی چون من رابطه کاملم نداشتم اصلا اقدام نیودم

الانم که ماشاالا بالای نودم😐سال دیگه بعد لیسانسم میخوام برم اقدام باید وزنمو بیارم رو رنج شصت

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
عزيزم منم تو اوج نا اميدي بي بي ام مثبت د نكران نباش يهو غافلگيرت ميكنه صبور باش 

برام دعا کن عزیزم

بقران من از همون مجردیم عاشق بچه انقدر بودم از ازدواج بدم میامد حتی به مامانم میگفتم میشه بچه دار شد ...

منم بچه خيلي دوست دارم هميشه به شوهرم ميگم انگيزه ي من براي ازدواج بچه بود خخخخ يه بارم توي عقد عجله كردم شوهرمو گولش زدم حامله شدم مجبورم كرد سقط كنم الانم ديوونه ي بچم ولي ميدونم كه بعدا هردومون پشيمون ميشيم

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
یه دکتر خیلی خوب سراغ دارم ولی اواخر تیر میاد ایران من خودم پیشش باردار شدم دوستمم تنبلی داشت پیشش ب ...

کدام شهری 

ناامید نشو برای چی نشی همیشه بگو من یقین دارم خدا به من چند تا بچه سالم و تپلی میده  ...

دارم دلم میشکنه صدام نمیشنوه

[QUOTE=140164565]تلقین نکن.میشي  نمیدونم حس میکنم دیگه حامله نمیشم خسته ام برام شده ارزو

حست اشتباهه.سعي كن ب خودت استرس ندي.با اميد پیش برو.

همسرم امیرم    تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهان را ...تیکر عروسیمونه  

اسي به قران يه چيزي ميگم شايد بهم بخندي ولي ديشب پتو رو بغلم گرفته بودم شوهرم داشت فيلم نگاه ميكرد جلوش نشسته بودم مثل بچه رو بغل بگيري شيرش بدي اداي اونو در مياوردم پتو رو شير ميدادم خخخخ بعدشم باد گلوشو گرفتم گذاشتمش روي پام ميگفتم لالا بخواب كله ي بابات با بابات والفجر داريم خخخخ شوهرمم طفلي چشاش گرد شده بود نگام ميكرد بعد دستشو گذاشت روي سرم ميخنديد گفت خدايا شفاش بده الهي امين

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋