2777
2789
عنوان

خانمایی که همیشه خونشون مثل دسته گله بیان راهکار بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 64 پست

هرچی ریخت همون موقع جمع میکنم

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر چیزی رو از هر جایی بر میدارم همون موقع میزارم سر جاش از بیرون میاییم همون موقع لباسامو رو میزاریم تو کمد هر شب قبل از خواب یه دستمال به همه‌ی میزها و روی کابینتا میکشم دستشویی هم هر شب میشورم ظرفای کثیفم نمیزارم از ظهر برا شب یا از شب برا صبح همون موقع میشورم همیشه خونم مرتبه😊

منم اومدم راهکار بخونم.خونم داغووووونه ظرف ها نشسته خونه کثیف قول دادم به خودم فردا همه کار هارو کنم

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌

کاراتونو چطور برنامه ریزی میکنیداول کدوم کاراتونو انجام میدید؟؟ من همیشه تصمیم میگیرم همه جارو برق بندازم همیشه کم میارم نمیدونم انگیزه ام کمه نمیدونم چیه.

من اصلا بخاطر مهمان ناخوانده نيست اگر خونم تميز نباشه از نظر روحي مي ريزم به هم واسه همين هميشه تم ...

منم همینطوریم ، باید همیشه تمیز باشه 🤗

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»
منم هیچوقت از تمیزیش راضی نیستم بااینکه تمیزه😑😑

تا یکساعت اول عالیماا 

اما بعداز بکساعت باز بدم میاد از همه جا 🤦🏻‍♀️😂

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

من زنداداش بزرگم همیشه خدا خونش تمیزه. یعنی دلم خواست یبار خونش به هم ریخته باشه ، اصلا نشده. من متاسفانه اینطور نیستم

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
ولی ادم از ی جایی به بعد وسواس میگیره واسه تمیزی ها هرچقدرم تمیز کنی باز میگی فلان لباس تو فلان کشو ...

من دوست دارم وسواسی بشم بنظر من خوبه همیشه خونه ات تمیزه،ولی نمیشم بی فایدس

اگر کمد دیواری قفسه بندی شده داشته باشی و خونه ات جا دار باشه کافیه هر وسیله ایی رو که میاری بعد از استفاده سر جاش بزاری و موقع غذا  روفرشی بنداز که مجبور نباشی جارو کنی .

هر روز یا یک روز درمیان میز تلویزیون و میز عسلی رو تمیز کن بعد از غذا گاز و کابینت وظرف هاو سریع بشور 

بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی. (رودی)
من هر چیزی رو از هر جایی بر میدارم همون موقع میزارم سر جاش از بیرون میاییم همون موقع لباسامو رو میزا ...

آفرین خوشبحالت منم سعی میکنم از فردا این کار هارو کنم..یک بار این کار رو کردم بیشتر از یک هفته نتونستم انجام بدم😓

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌