2777
2789
عنوان

خانمایی که همیشه خونشون مثل دسته گله بیان راهکار بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 64 پست
به نکته خوبی اشاره کردی ممکنه مشکل همون ویتامین باشع

آره آخه قبلا آزمایش دادم همه ویتامینام تقریبا کم بوده ویتامینB.D.C.و فکرکنمEهمه رو میخوردم با چندتا دیگه خوب بودم

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌
آفرین مشکل اصلی همینه کسی نمیاد راحت برا خودتی😂😂😂😂😂 ولی من همسرم خیلی گیر میده مثل مادر شوهرا ...

آره کلا کسی نمیاد🙄😁وااای خیلی سخته هی یکی بگه تمیز کن 😓

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی انگیزه من چیه؟!؟ 😢 میگم دارم میرم بیرون یوقت دیگه هیچوقت برنمیگردم خونه 😢 اونوقت مهمون میاد ...

چه انگیزه منفی داری😂😂دور از جونت