2777
2789
عنوان

خانمایی که همیشه خونشون مثل دسته گله بیان راهکار بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 64 پست
کاراتونو چطور برنامه ریزی میکنیداول کدوم کاراتونو انجام میدید؟؟ من همیشه تصمیم میگیرم همه جارو برق ب ...

وقتی خونه بهم بریزه تنیز کردنش سخت تره سعی کن همیشه همون لحظه کارتو بکنی یعنی دقیقا بعد از پخت غذا گازت رو تمیز کن اینجوری هیچ وقت گازت کثیف و چرب نمیمونه که نیاز به سابیدن داشته باشی یا بعد از خوردن غذا همون موقع ظرفات رو بشور اونطوری هیچ وقت تو سینکت ظرف کثیف نمیمونه بقیه کارا هم همینطور

آفرین خوشبحالت منم سعی میکنم از فردا این کار هارو کنم..یک بار این کار رو کردم بیشتر از یک هفته نتونس ...

دقیقا مشکل منه،تصمیم میگیرم شروع میکنم ولی کم میارم،کاشکی میشد کسی بگه چطور کم نیاریم دائمی باشه چطور واز کجا باید شروع کرد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستانی که خونتون تمیزو مرتبه بچه کوچولو دارین؟ من همیشه خونم مثل گل بود ولی از وقتی دخترم اومده هم ...

من یه پسر ۹ ساله و یه پسر 16ماهه دارم اسباب بازیا شون رو خودشون جمع میکنن خودمم گاهی کمکشون میکنم

آفرین خوشبحالت منم سعی میکنم از فردا این کار هارو کنم..یک بار این کار رو کردم بیشتر از یک هفته نتونس ...

امتحان کن به خدا خونت همیشه عالی میمونه فقط یه جارو کشیدن هست که هر وقت دیدی آشغال رو زمینه جارو بکش زود هم کارت انجام میشه

کاراتونو چطور برنامه ریزی میکنیداول کدوم کاراتونو انجام میدید؟؟ من همیشه تصمیم میگیرم همه جارو برق ب ...

بذار من رثتینمو بگم

صبح زود پاکیشم صبونه درست میکنم میخوریم وسایل ناهارمم اماده میکنم بعد میخوابیم ظهر پامیشم اول رو تختیو مرتب میکنم ناهارو درست میکنم ظرفای صبونه رو‌میشورم دستمال میکشم به سینکو اطرافش گازمم اگه چیزی بریزه همون موقع زود پاک میکنم

ناهارو که خوردیم طرفاش شسته میشه شامم که خوردیم شوهرمو راهی میکنم میره سرکار من بعداز رفتنش ظرفارو میشورم گردگیری میکنم تی میکشم لباس نشسته اگه باشه میندازم ماشینو لباسای خشک شده رو تا میکنم میذارم‌تو کشو

جارو چندروز یبار میزنم چون معمولا روی فرش تمیزه توی یخچالمو بعداز هرخرید موقع چیدنشون دستمال میکشم دستشوییو چند روز یبار میشورم از بیرون بیام لباسامو تو کمد اویز میکنم اخر شبم کتری قوریمو حتما میشورم

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
دقیقا مشکل منه،تصمیم میگیرم شروع میکنم ولی کم میارم،کاشکی میشد کسی بگه چطور کم نیاریم دائمی باشه چطو ...

همین که بعد از تمیزی خونت رو میبینی و آرامش پیدا میکنی خودش یه انگیزه هست بعدم یه لیوان چایی بریز بشین بخور به که چه قدر میچسبه☺️

دقیقا مشکل منه،تصمیم میگیرم شروع میکنم ولی کم میارم،کاشکی میشد کسی بگه چطور کم نیاریم دائمی باشه چطو ...

آره بخدا..خودم از خودم خجالت میکشم ولی خب چیکار کنم واقعااا توانشو در خودم نمیبینم..امشب شوهرم گفت خونه بهم ریختس تمیز کن گفتمش فردا تازه بیچاره اصلا غر نمیزنه ولی بعضی وقتا یه چیزایی میگه😢

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌
دوستانی که خونتون تمیزو مرتبه بچه کوچولو دارین؟ من همیشه خونم مثل گل بود ولی از وقتی دخترم اومده هم ...

نه واقعا راهی نیست خواهرم خونش مثه گل بود الان هروقت میریم کلی اسباب بازی وسط پذیراییه بارم خونش تمیزه ها هرروز سرویسارو‌میشوره کف خونش برق میزنه ولی خوب مثل قبل همه چی سرجاش نیست بچه میریزه

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
بذار من رثتینمو بگم صبح زود پاکیشم صبونه درست میکنم میخوریم وسایل ناهارمم اماده میکنم بعد میخوابیم ...

خب آخه اینجوری همه روز رو باید کار کنی زندگی با کار تموم میشه پس کی برای خودت دراز میکشی و فیلم ببینی و استراحت کنی🙁

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌

اگه همسر شما هم یکم به تمیزی خونه حساس باشه اون هی سک میده مجبور میشی انجام بدی بعد هی انجام میدی انجام میدی میبینی عادت کردی به تمیزی

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐