khanum20 مدیر عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 306 عنوان کرونا در بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 115716 بازدید | 685 پست اینجا کسی تو بارداریش کرونا گرفته؟؟؟لطفا کمک کنید تست من مثبت شده خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار... 1399/03/17 | 21:41 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسمن۶۰۹۰ عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 2235 بچها دمنوش چی مجاز هست بخوریم تو بارداری؟آویشن فک کنم باعث سقط بشه؟ 💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜
nargesssiii عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 2012 بچها دمنوش چی مجاز هست بخوریم تو بارداری؟ آویشن فک کنم باعث سقط بشه؟ زنجبیل
nargesssiii عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 2012 من دیشب یه دونه آزیترو ۲۵۰ و یه قاشق دیفن هیدرامین خوردم گلوم تا الان اروم بوده و دیگه نمیسوز ... من بجا دیفن هیدرامین شربت سینه تیمیان میخورم ازمن درد میگیره ولی الان دردش فعلا رفته. ازیترو برا گلوم نخوردم سفکسیم 400خوردم چون آزینرو خوردم دیدم گلوم باز درد داره با سفکسیم بهتر شد
nargesssiii عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 2012 مامانم تمام علائم داشت تب شدید سرفه گلودرد اسهال نفس تنگی هرچیزی ک فکرشو بکنی الانم ۵روزه بستری هس ... قیمتش چنده؟ واقعا مخصوص کروناس اگ اینطوره ک بزنم برا باردارام میزنن ینی!
یاسمن۶۰۹۰ عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 2235 زنجبیل بریزم تو چایی بخورم؟ 💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜
یاسمن۶۰۹۰ عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 2235 قیمتش چنده؟ واقعا مخصوص کروناس اگ اینطوره ک بزنم برا باردارام میزنن ینی! والا نمیدونم بزنن یا نهتو بیمارستان برای مامانم زدن 💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜
یاسمن۶۰۹۰ عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 2235 من بجا دیفن هیدرامین شربت سینه تیمیان میخورم ازمن درد میگیره ولی الان دردش فعلا رفته. ازیترو برا گلو ... من نفس تنگی دارمشماهام دارین؟خیلی اذیت میشمشوهرمم نمیبره تست بدم 💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜
nargesssiii عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 2012 من نفس تنگی دارم شماهام دارین؟ خیلی اذیت میشم شوهرمم نمیبره تست بدم من تنگی نفس ندارم ولی بجاش ضعف شدید دارم سینم خس داره گاهی سرفه میکنم زایمانمم نزدیکه ترسم از همینه اگ باردار نبودم برا مهم نبود. دقیقا شوهر منم نمیبره بااینکن میبنه ضعف دارم نمیتونم هیچکاری بکنم ولی مث اینک قبل زایمان تو بیمازستان تست میگیرن مثبت بشه بستری نمیکنن 😓
یاسمن۶۰۹۰ عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 2235 من تنگی نفس ندارم ولی بجاش ضعف شدید دارم سینم خس داره گاهی سرفه میکنم زایمانمم نزدیکه ترسم از همینه ... الان رفتم تست دادم تو هم نگران نباشاگر مثبت باشه بستریت میکنن 💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜
nargesssiii عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 2012 الان رفتم تست دادم تو هم نگران نباش اگر مثبت باشه بستریت میکنن خودت رفتی یا شوهرت بردت؟ من بغیر شوهرم کسی نیس بیاد باهام تست بدم اخه شنیدم کسایی ک مشککن یا مثبت میشن برا زایمان پذیرش نمیکنن اینجا
یاسمن۶۰۹۰ عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 2235 خودت رفتی یا شوهرت بردت؟ من بغیر شوهرم کسی نیس بیاد باهام تست بدم اخه شنیدم کسایی ک مشککن یا مثبت می ... عزیزم با شوهرم رفتمولی خودتم بری تست میگیرنزایمانم قبول میکنندلتو بد نگیرکدوم شهری؟زنگ بزن بیمارستاتی ک میخای زایمان کنی بپرس تا اروم بشیشمارشو از ۱۱۸بگیر 💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜
مامان_کارن_آرکان عضویت: 1399/05/29 تعداد پست: 23 عزیزم من دختر داییم پرستار میگفت تا میتونیم گوجه خام رو بدون پوست بخورین خداروشکر که علایم خفیفه سلام عزیزم .وقتتون بخیر.گوجه پوست کنده یا گوجه کباب شده گلم؟ خدا با ماست
nargesssiii عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 2012 عزیزم با شوهرم رفتم ولی خودتم بری تست میگیرن زایمانم قبول میکنن دلتو بد نگیر کدوم شهری؟ زنگ بزن ... فردا اخرین مراقبتمه میرم میپرسم ازش ببینم قبل زایمان سزارین میکنن ببینم بیمارستان قبول میکنه اخه اینجا فقط ی بیمارستان هست متاسفانه
mary1371 عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 4548 سلام عزیزم .وقتتون بخیر.گوجه پوست کنده یا گوجه کباب شده گلم؟ گوجه خام رو بدون پوست بخور
شکوفه_آلبالو عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 1705 فقط علائم سرما خوردگی داشتم سه تا دکتر رفتم گفتن خوبی خودم رفتم تست دادم دیدم مثبته به خاطر علائم سرماخوردگی سه تا سه تا دکتر میرید!😒