2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیشب یه دونه آزیترو  ۲۵۰ و یه قاشق دیفن هیدرامین خوردم گلوم تا الان اروم بوده و دیگه نمیسوز ...

من بجا دیفن هیدرامین شربت سینه تیمیان میخورم ازمن درد میگیره ولی الان دردش فعلا رفته. ازیترو برا گلوم نخوردم سفکسیم 400خوردم چون آزینرو خوردم دیدم گلوم باز درد داره با سفکسیم بهتر شد

مامانم تمام علائم داشت تب شدید سرفه گلودرد اسهال نفس تنگی هرچیزی ک فکرشو بکنی الانم ۵روزه بستری هس ...

قیمتش چنده؟ واقعا مخصوص کروناس اگ اینطوره ک بزنم برا باردارام میزنن ینی!

قیمتش چنده؟ واقعا مخصوص کروناس اگ اینطوره ک بزنم برا باردارام میزنن ینی!

والا نمیدونم بزنن یا نه

تو بیمارستان برای مامانم زدن

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜
من بجا دیفن هیدرامین شربت سینه تیمیان میخورم ازمن درد میگیره ولی الان دردش فعلا رفته. ازیترو برا گلو ...

من نفس تنگی دارم

شماهام دارین؟

خیلی اذیت میشم

شوهرمم نمیبره تست بدم

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜
من نفس تنگی دارم شماهام دارین؟ خیلی اذیت میشم شوهرمم نمیبره تست بدم

من تنگی نفس ندارم ولی بجاش ضعف شدید دارم سینم خس داره گاهی سرفه میکنم زایمانمم نزدیکه ترسم از همینه اگ باردار نبودم برا مهم نبود. دقیقا شوهر منم نمیبره بااینکن میبنه ضعف دارم نمیتونم هیچکاری بکنم ولی مث اینک قبل زایمان تو بیمازستان تست میگیرن مثبت بشه بستری نمیکنن 😓

من تنگی نفس ندارم ولی بجاش ضعف شدید دارم سینم خس داره گاهی سرفه میکنم زایمانمم نزدیکه ترسم از همینه ...

الان رفتم تست دادم 

تو هم نگران نباش

اگر مثبت باشه بستریت میکنن

الان رفتم تست دادم  تو هم نگران نباش اگر مثبت باشه بستریت میکنن

خودت رفتی یا شوهرت بردت؟ من بغیر شوهرم کسی نیس بیاد باهام تست بدم اخه شنیدم کسایی ک مشککن یا مثبت میشن برا زایمان پذیرش نمیکنن اینجا

خودت رفتی یا شوهرت بردت؟ من بغیر شوهرم کسی نیس بیاد باهام تست بدم اخه شنیدم کسایی ک مشککن یا مثبت می ...

عزیزم با شوهرم رفتم

ولی خودتم بری تست میگیرن

زایمانم قبول میکنن

دلتو بد نگیر

کدوم شهری؟

زنگ بزن بیمارستاتی ک میخای زایمان کنی بپرس تا اروم بشی

شمارشو از ۱۱۸بگیر

عزیزم با شوهرم رفتم ولی خودتم بری تست میگیرن زایمانم قبول میکنن دلتو بد نگیر کدوم شهری؟ زنگ بزن ...

فردا اخرین مراقبتمه میرم میپرسم ازش ببینم قبل زایمان سزارین میکنن ببینم بیمارستان قبول میکنه اخه اینجا فقط ی بیمارستان هست متاسفانه