2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خوبی؟ کاملا خوب شدی؟ زایمان کردی؟

سلام شکر خدا خوبم خودت بهتر شدی؟نه هنوز دیروز وقتم بود ولی درد اینا ندارم نمیدونم چیکار کنم🙁

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار...
سلام شکر خدا خوبم خودت بهتر شدی؟نه هنوز دیروز وقتم بود ولی درد اینا ندارم نمیدونم چیکار کنم🙁

من یکم گلودرد دارم چکا کنم😓 فک کنم توهم گفتی بعد چن وقت گلودرد داشتی. هنوز درد نداری من از الان پایین شکمم تیر میکشه ضعف دارم شمام ضعف داری؟ میکن قبل زایمان تست میگیرن میترسم منفی نباشه. من برا تست نرفتم چون شوهرم میگع اونجا الوده تره بدترمیشی مراقبمم گفتم ک علایم دارم گفت داشتع باشی برو ازمایشاتو انحام بده تست هم ننوشت ک شوهرم راضی شه بدم تست بدم 

والا ایندفعم ازیترو با سفکسیم خوردم 11تا آزیترو 250 همون 5تا 500 میشه ی ورق سفکسیم ی شربت گیاهیم برا گلوم دارم میخورم نوروبیون هم سه تا حالا زدم والا دیگ بیشتر دارو خوردن بدنمم ضعیفتر میشه اگسیژنم با نرم افزارمیگیرن 97نشون میدع ولی شدید کم خونم اخه رمضون روزه بودم ی جورایی غذا نمیخوردم طبیعی اصلا نمتونم اگ سزارین نکنه ک فاتحم خوندس.. 

من یکم گلودرد دارم چکا کنم😓 فک کنم توهم گفتی بعد چن وقت گلودرد داشتی. هنوز درد نداری من از الان پای ...

مال تو کی دنیا میاد؟

نه من خوبم دکتر یه پودر برا وزنم داده بود اونم یه هفته خوردم یکم وزنمم بهتر شده فقط یکم خستگی دارم و هر وقت باد اینا میخوره بهم گلوم درد میکنه ولی دارو هیچی نمیخورم فقط یکم زنجبیل میریزم تو چاییم میخورم خوب میشم تو خیلی دارو مصرف میکنی

نه درد زایمان ندارم نمیدونم چیکار کنم دکتر برا شنبه بستری نوشت دیگه دیر میشه فردا باید همش تحرک داشته باشم برا شنبه آماده شم برم

کرونا که تا حالا نمیمونه تو بدن اگه آزمایشم بدی منفیه این گلو درد اینات از عفونته گلوته انشالله خوب میشی فقط نمیدونم مال تو چرا انقد طول کشید،کسی نیس یه چند روز بهت برسه تو استراحت کنی؟تو خونه آدم تنهایی نمیتونه به خودش برسه واسه همین تو مریضیت انقد ادامه دار شده خدا کنه تا دنیا اومدن بچت خوبه خوب شی

تست مادر منم یک هفتس مثبت شده

الان بستریه بشدت حالش بده

منم بخاطر اینکه باید استراحت نسبی داشته باشم...خونه پدرم بودم

۵روزه جداشدم ازشون

ولی توی گلوم احساس خاک میکنم شایدم بخاطر استرس باشه

حدود ۱۶روز پیش حس بویایی و چشاییمو از دست دادم و سردرد شدید داشتم و ابریزش بینی و سینوس هام بشدت درد میکرد ک خانواده نزاشتن برم تست بدم...ولی دکتر ریه رفتم ک گفت ممکنه الرژی باشه...یک هفته بعدم خوب شدم

الان حس خاک دارم تو گلوم

خیلی استرس دارم

هم برا مادرم هم خودم هم خانوادم

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜
مال تو کی دنیا میاد؟ نه من خوبم دکتر یه پودر برا وزنم داده بود اونم یه هفته خوردم یکم وزنمم بهتر شد ...

نمیدونم شاید خیلی ضعیفم الان بیحالم گلوم دیروز درد میکردامروز بهتره!اخه شوهرمم بدون کولر نمبخوابه من مجبورم زیر کولر بخوابم کسی نیس بهم برسه برام دمنوش درس کنه نمیدونم چرا انقد طول کشیده اره تو کم دارو خوردی من دوبارع ازیترو سفکسیم شربت خوردم دیشب بخاطر گلوم دوتا سفکسیم خوردم امروز خیلی ضعف میکنم

تست مادر منم یک هفتس مثبت شده الان بستریه بشدت حالش بده منم بخاطر اینکه باید استراحت نسبی داشته با ...

مادرتون علایمش چی بود؟ شما خفیف گرفتی فک کنم دیگه داری خوب میشی... مادرتون چند روزه ک بستریه؟ منم نمیذارن برم تست بدم زایمانمم نزدیکه تکلیفم معلوم نیس من گلوم گاعی درد میکنه ضعف شدید میکنم 

نمیدونم شاید خیلی ضعیفم الان بیحالم گلوم دیروز درد میکردامروز بهتره!اخه شوهرمم بدون کولر نمبخوابه من ...

آره احتمالا این ۱۱روزو برو خونه مامانت اینا یا اون بیاد بهت برسه بچت الان باید وزن بگیره

من بعد خوب شدنمم یه مدت خیلی کم کولر میزدیم سر درد میگرفتم

مواظب خودت باش 

مادرتون علایمش چی بود؟ شما خفیف گرفتی فک کنم دیگه داری خوب میشی... مادرتون چند روزه ک بستریه؟ منم نم ...

مامانم تمام علائم داشت

تب شدید سرفه گلودرد اسهال نفس تنگی هرچیزی ک فکرشو بکنی

الانم ۵روزه بستری هست

حالش اصلا خوب نیست

امروز براش ی امپول زدن ک میگن مخصوص بیمارای کرونا هست و از امریکا اومده

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜
آره احتمالا این ۱۱روزو برو خونه مامانت اینا یا اون بیاد بهت برسه بچت الان باید وزن بگیره من بعد خوب ...

من دیشب یه دونه آزیترو  ۲۵۰ و یه قاشق دیفن هیدرامین خوردم

گلوم تا الان اروم بوده و دیگه نمیسوزه

دکتر بشما گفت چ دارویی با چ دوزی بخوری ؟

با همین داروها خوب شدی؟