khanum20 مدیر عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 306 عنوان کرونا در بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 115716 بازدید | 685 پست اینجا کسی تو بارداریش کرونا گرفته؟؟؟لطفا کمک کنید تست من مثبت شده خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار... 1399/03/17 | 21:41 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عکاس_جون عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 2231 مرسی عزیزم نمیدونم از کی گرفتم ولی خیلی سخت بود ۳۲هفتمه یه هفته از قرنطینم گذشته دعا کنید زودتر خوب ... انشالله خیلی زود خوب میشی اصلا نگران نباش معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم
helda عضویت: 1396/08/16 تعداد پست: 1307 مرسی عزیزم نمیدونم از کی گرفتم ولی خیلی سخت بود ۳۲هفتمه یه هفته از قرنطینم گذشته دعا کنید زودتر خوب ... الان حالت چطوره ؟میگن جنین نمیگیره درسته؟ سزارین میکنی یا طبیعی؟ خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏
khanum20 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 306 نگران نباش عزیزم استرس و از خودت دور کن اول بعد چه علائمی داری فقط علائم سرما خوردگی داشتم سه تا دکتر رفتم گفتن خوبی خودم رفتم تست دادم دیدم مثبته خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار...
mami_neda عضویت: 1398/12/01 تعداد پست: 1724 ايشالا بهتر ميشي مايع جات بخور گوجه كبابي ميگن خيلي خوبه دمنوش هاي لايت بخور اب زياد بخور من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما ونیکان) خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰
زندگیجاریست۶۱۶۶ عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 8021 فقط علائم سرما خوردگی داشتم سه تا دکتر رفتم گفتن خوبی خودم رفتم تست دادم دیدم مثبته به درخواست خودت مگه تست میگیرن اگه حالت خوب باشه؟؟؟ زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!
mary1371 عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 4548 فقط علائم سرما خوردگی داشتم سه تا دکتر رفتم گفتن خوبی خودم رفتم تست دادم دیدم مثبته عزیزم من دختر داییم پرستار میگفت تا میتونیم گوجه خام رو بدون پوست بخورین خداروشکر که علایم خفیفه
انشرلی_باموهای_صورتی عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 1875 به درخواست خودت مگه تست میگیرن اگه حالت خوب باشه؟؟؟ اره سوال منم هس؟؟
khanum20 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 306 به درخواست خودت مگه تست میگیرن اگه حالت خوب باشه؟؟؟ آخه بویایی نداشتم البته الانم ندارم یکی از علامتاش همینه خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار...
زندگیجاریست۶۱۶۶ عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 8021 آخه بویایی نداشتم البته الانم ندارم یکی از علامتاش همینه بله یکی از علایمش بویاییه. الان چند وقته گرفتی؟؟؟ زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!
khanum20 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 306 عزیزم من دختر داییم پرستار میگفت تا میتونیم گوجه خام رو بدون پوست بخورین خداروشکر که علایم خفیفه نمیدونستم اینو مرسی🌹 خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار...
khanum20 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 306 بله یکی از علایمش بویاییه. الان چند وقته گرفتی؟؟؟ با حساب خودم که سرما خوردم ۱۰روزه ولی یه هفتس تست دادم خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار...
khanum20 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 306 چرا رعایت نکردی؟اشکالی نداره الان خیلی به خودت برس وفقط مایعععااااات فراوان وبروپیش دکترت فک نکنم کسی اندازه من رعایت کرده باشه،دعا کنین برام😔 خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار...
زندگیجاریست۶۱۶۶ عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 8021 با حساب خودم که سرما خوردم ۱۰روزه ولی یه هفتس تست دادم انشااله که خدا شفات بده و هرچه زودتر خوب شی. خدارو شکر که خفیف گرفتی. تا یه ماه حواست به خودت باشه. چون هر ویروسی حداقل یه ماه تو بدن میمونه... زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!
khanum20 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 306 خیلی حالت بده الان؟ نمیدونم از کی گرفتم،دو سه روز اول خیلییی بد بودم بدن درد داشتم چون فکر میکردم سرما خوردگی کاریم نمیتونستم بکنم،الان دارو دادن بهتر از قبلم ولی باز بیحالی داره خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار...
khanum20 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 306 انشااله که خدا شفات بده و هرچه زودتر خوب شی. خدارو شکر که خفیف گرفتی. تا یه ماه حواست به خودت باشه. ... انشاللهمرسی عزیزمهمه مواظب باشیم الان دیگه ویروس علائمی نداره زود منتقل میشه خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار...