2777
2789
مرسی عزیزم نمیدونم از کی گرفتم ولی خیلی سخت بود ۳۲هفتمه یه هفته از قرنطینم گذشته دعا کنید زودتر خوب ...

انشالله خیلی زود خوب میشی 

اصلا نگران نباش

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم
مرسی عزیزم نمیدونم از کی گرفتم ولی خیلی سخت بود ۳۲هفتمه یه هفته از قرنطینم گذشته دعا کنید زودتر خوب ...

الان حالت چطوره ؟میگن جنین نمیگیره درسته؟ سزارین میکنی یا طبیعی؟

خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش عزیزم استرس و از خودت دور کن اول بعد چه علائمی داری

فقط علائم سرما خوردگی داشتم سه تا دکتر رفتم گفتن خوبی خودم رفتم تست دادم دیدم مثبته

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار...

ايشالا بهتر ميشي مايع جات بخور 

گوجه كبابي ميگن خيلي خوبه 

دمنوش هاي لايت بخور 

اب زياد بخور 

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰
فقط علائم سرما خوردگی داشتم سه تا دکتر رفتم گفتن خوبی خودم رفتم تست دادم دیدم مثبته

به درخواست خودت مگه تست میگیرن اگه حالت خوب باشه؟؟؟

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  

عزیزم من دختر داییم پرستار میگفت تا میتونیم گوجه خام رو بدون پوست بخورین خداروشکر که علایم خفیفه

به درخواست خودت مگه تست میگیرن اگه حالت خوب باشه؟؟؟

آخه بویایی نداشتم البته الانم ندارم یکی از علامتاش همینه

آخه بویایی نداشتم البته الانم ندارم یکی از علامتاش همینه

بله یکی از علایمش بویاییه. الان چند وقته گرفتی؟؟؟

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
عزیزم من دختر داییم پرستار میگفت تا میتونیم گوجه خام رو بدون پوست بخورین خداروشکر که علایم خفیفه

نمیدونستم اینو مرسی🌹

بله یکی از علایمش بویاییه. الان چند وقته گرفتی؟؟؟

با حساب خودم که سرما خوردم ۱۰روزه ولی یه هفتس تست دادم

چرا رعایت نکردی؟اشکالی نداره الان خیلی به خودت برس وفقط مایعععااااات فراوان وبروپیش دکترت

فک نکنم کسی اندازه من رعایت کرده باشه،دعا کنین برام⁦😔

با حساب خودم که سرما خوردم ۱۰روزه ولی یه هفتس تست دادم

انشااله که خدا شفات بده و هرچه زودتر خوب شی. خدارو شکر که خفیف گرفتی. تا یه ماه حواست به خودت باشه. چون هر ویروسی حداقل یه ماه تو بدن میمونه...

خیلی حالت بده الان؟

نمیدونم از کی گرفتم،دو سه روز اول خیلییی بد بودم بدن درد داشتم چون فکر میکردم سرما خوردگی کاریم نمیتونستم بکنم،الان دارو دادن بهتر از قبلم ولی باز بیحالی داره

انشااله که خدا شفات بده و هرچه زودتر خوب شی. خدارو شکر که خفیف گرفتی. تا یه ماه حواست به خودت باشه. ...

انشالله

مرسی عزیزم

همه مواظب باشیم الان دیگه ویروس علائمی نداره زود منتقل میشه