2777
2789

بچه ها خسته شدم دیگه همش باید درحال از بین بردن مو باشم کسی هس رفته باشه راضی یا ناراضی باشه؟برا همیشه از بین میره یا نه چن مدته یه بار باید بری بجز اون ۸جلسه که ماهی یه باره بعدش منظورمه

سکوت میکنم بگذار حرف ها اینقدر یکدیگر را بزنند تا بمیرند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من قبلا رفتم ولی ۸ جلسه رو کامل نکردم. تا وقتی که میرفتم نتیجش عالی بود. الانم نسبت به قبل موهام کمتر شده. حالا باز قصد دارم برم به زودی. 

بعد از اون ۸ جلسه، سالی یکبار باید بری.

سلام من قبلا رفتم ولی ۸ جلسه رو کامل نکردم. تا وقتی که میرفتم نتیجش عالی بود. الانم نسبت به قبل موها ...

اسم دستگاهی که انجام دادین هم بگین

سکوت میکنم بگذار حرف ها اینقدر یکدیگر را بزنند تا بمیرند...

همیشه باید ادامه بدی تا برسه حتی به چن سال ی بار...اگرم مشکل هرمونی  داشته باشی فایده نداره

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌

من دایوت دارم میرم جلسه اوله کمر به پایین با زیر بغل ۲۰۰ الان ۷۰ درصد موهام کم شده خوبه ارزش داره من قبلا بیکینی با زیر بغل میرفتم الکساندر ولی به نظرم فرقی ندارن باهم با وجود اینکه الکساندر گرونتره