2777
2789
عنوان

کیا خیلی رفت و آمد می کنن؟!

96 بازدید | 7 پست

خسته نمیشید همش یه عالمه آدم دورتونه؟ حرف می زنن شلوغ می کنن

بچه کوچیک میاد سرو صدا می کنه نه میشه خوابید نه هیچی

اصلا آدم انگار آرامش نداره راحت نیست

منکه حتی نمی تونم راحتو ریلکس غذا بخورم 

یه دستشویی می خوای بری باید کلی مواظب باشی

نمی دونم ینی من فقط اینطوریم عایا؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا با وسی رفت آمد ندارم خیلی کم فقط خونه بابام میرم با بچه هام تو خونه ام نمیتونمم جای برم یا کسی بیاد چون بچه هام دوتا زیر دوسالن سختمه

میشه برا آروم شدن زندیگیم ی صلوات مهمونم کنید ممنون میشم❤

من وقتی حوصله ندارم مهمون بیاد

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
بعضیا دیدین همش تو پاچه همن همش دور همن یا مهمون دارن یا میرم مهمونی؟

مثل چندتا از فامیلای من🤦‍♀️

ولی به نظرم این بد نیست، اونا واقعا شادتر هستن

من خودم یه زمانی رفت و آمد داشتم، خدایی شادتر بودم، ولی ضربه ای ازشون خوردم دیگه الان چهارساله با هیچکس رفت و امد ندارم

راسیتش گاهی از تنهایی خسته میشم، اینکه کسی نیست وقتمو باهاش بگذرونم یا باهاش حرف بزنم

خدا ازشون نگذره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
مثل چندتا از فامیلای من🤦‍♀️ ولی به نظرم این بد نیست، اونا واقعا شادتر هستن من خودم یه زمانی رفت و ...

اره واقعا قبول دارم ک شادترن

منم بعضی وقتا همین حسو دارم احساس تنهایی می کنم

ولی آخه تو جمعم همش باشم راحت نیستم خسته میشم یه جورایی معذبم

چون عادت ندارم از بچگی زیاد رفت و آمد  نداشتیم