2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سلام به همگی 

پیش اجباری نیست

من پسرم و نفرستادم و خودم تو خونه باهاش کار کردم و الان مثل یه بچه کلاس اول خیلی چیزا رو بلده .روابط اجتماعیش هم عالیه 

متولد آذر۹۲هستش و امروز برای کلاس اول ثبت نام داره 

تهران هم هستیم

اللهم عجل لولیک الفرج
فدای نود و چهاری بشم من.کوچولو هنوز 

اره کوچولوعن😄اما دیگه باید برن دیگه 

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️
عزیزم از خود آموزش و پرورش هم پرسیدی؟  به حرف مدارس خیلی اعتنا نکن البته به نظر من اجباری هم ...

نه میرم ولی میترسم بگه اشکال نداره بعدسال دیگه بگن قانون عوض شده

نمیدونم من چیزی که میدونستم و دیدم گفتم.من حتی مامانمم معلمه و همکارس چون بدون اجازه و پیش رفتن خواس ...

عزیزم شما چه اصراری داری رو صحبت 

من 17 ساله معلم.ابتدایی هستم.علاوه بر اون دخترم متولد فروردین 94 هست....

امسال متولدین نیمه ی اول 94 ونیمه دوم 93 باید برن پیش دبستانی ویال بعد کلاس اول

گواهی پیش دبستانی هم اجباری نیست

عزیزم شما چه اصراری داری رو صحبت  من 17 ساله معلم.ابتدایی هستم.علاوه بر اون دخترم متولد فروردی ...

شما که خودت معلمی بچتونو مینویسین پیش دبستانی؟به خاطر وضعیت کرونا میپرسم😔

اخه ادم بنویسه بعد کلاس تشکیل نشه یا اینترنتی باشه که فایده نداره

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️
خیلی جاهارفتم ولی همه گفتن اجباره کاش میشدمیزاشتن سال آینده

اجباری نیست عزیزم، منم با اینکه خودم معلمم.و.خیلی دوست داشتم پسرم بره پیش ولی با توجه به کرونا نمی ذارم بره

به آرزوهایم قول رسیدن دادم
عزیزم شما چه اصراری داری رو صحبت  من 17 ساله معلم.ابتدایی هستم.علاوه بر اون دخترم متولد فروردی ...

من اصراری ندارم.گفتم دیدم داداشم  وعموم که ناظمن هستن دارن شرایطشو مینویسن.که سنو اینجوری نوشته بود.ولی گواهی پیشو حتما میخواستن.من نه رئیس اموزش پرورشم نه وزیرم.دیدم ابلاعیش اینجوری بود براسون.الان شما با ابلاغ شهر ما مشکل داری؟؟

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
شما که خودت معلمی بچتونو مینویسین پیش دبستانی؟به خاطر وضعیت کرونا میپرسم😔 اخه ادم بنویسه بعد کلاس ...

من نوشتم.....البته دختر من پارسال هم پیش رفت ...مدرسه ی خودم...کتابارو خونده😆

ولی من امسالم نوشتم..چون مجبورم..اگر خودم برم مدرسه کسی نیست پیش دخترم باشه.. اگر هم تعطیل شد که مجازی هست چاره ای ندارم من

واقعا خداروشکر.اگه اینطور باشه که عالیه.

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
من اصراری ندارم.گفتم دیدم داداشم  وعموم که ناظمن هستن دارن شرایطشو مینویسن.که سنو اینجوری نوشته ...

از رو ابلاغیه عکس بزار  اگه راست میگی؟😊