2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه سال دبگه اول نمیره.برای کلاس اول باید ۷سالش تموم باشه.ایک بچه دوساله دیگه هفت سالش تکمیل میشه الا ...

واااااا یعنی چی ما بچمون فرستادیم مدرسه شما می گین شش سال باید تموم بشه ک بره مدرسه اینا ک نیمه دومی هستن هفت سالشون تموم میشه

الهی لحظه ای مارا به حال خود رها نکن  
دست مانیس که

اگر تمایل نداری بفرستی

حتما بپرس از آموزش و پرورش

متاسفانه مدیرای بعضی از مدارک کارای عجیب زیادی می کنن

من امسال متوجه شدم

وقتی برای ثبت نام رفتم مدیر مدرسه مثل یه دلال سر هزینه کمک به مدرسه چونه می زد آخرش هم 3 میلیون نوشت برای من

بعدش که مدارس باز شد و با مادرا آشنا شدم دیدم به بعضی ها تا 5 میلیون هم گفته

البته مدیر که عوض شد برای همه 800 تومن اعلام کردن

همون مبلغ آموزش و پرورش!!!!!!!!!!

اشتباه میکنی عزیزم.کی گفته ۶ سالگی کلاس اول میرن.این بچه نیمه اولیه و همون۷سالگیش میره اول.من کل فام ...

اون دیگه سلیقه ایه. اما بچه منم شهریور 94 و قانونی امسال باید بره پیش سال دیگه اول

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم
من نمیدونم رو چه حسابی شماها بچه هاتو ۶سالگی نوشتید کلاس اول.ولی ناحیه ما سخت میگیرن وحتما بابد ۸سال ...

شما چرا اینقدر رو حرف اشتباهت اصرار داری؟؟؟؟

امسال متولدین نیمه دوم ۹۳و نیمه اول۹۴میرن پیش دبستانی و سال دیگه هم میرن کلاس اول 

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️

متولدین ۹۴سال دیگه کلاس اول میرفتن وقتی ۶سال تموم شه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
اگر تمایل نداری بفرستی حتما بپرس از آموزش و پرورش متاسفانه مدیرای بعضی از مدارک کارای عجیب زیادی م ...

خیلی جاهارفتم ولی همه گفتن اجباره کاش میشدمیزاشتن سال آینده

شما چرا اینقدر رو حرف اشتباهت اصرار داری؟؟؟؟ امسال متولدین نیمه دوم ۹۳و نیمه اول۹۴میرن پیش دبستانی ...

فدای نود و چهاری بشم من.کوچولو هنوز 

الهی لحظه ای مارا به حال خود رها نکن  
خیلی جاهارفتم ولی همه گفتن اجباره کاش میشدمیزاشتن سال آینده

عزیزم از خود آموزش و پرورش هم پرسیدی؟ 

به حرف مدارس خیلی اعتنا نکن

البته به نظر من اجباری هم نباشه، بچه ها رو بفرستیم پیش خیلی بهتره. واسه مدرسه آمادگی کامل دارن اونموقع

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!