2777
2789
عنوان

سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 40 پست
خيلي هم دوسش دارم اونم واقعا خيلي دوستم داره.سه ساله باهاش دوستم تو انتي چت

اگه واقعا دوستت داره بیاد جلو ن اینکه حرفشو بزنه حرف زدن اسونه مهم عمله خواهرم کاری نکن ک بعدا باعث پشیمونیتشه بزار اگه واقعا میخوادتو دوست داره و قصدش ازدواج هس از راه درستش بیاد جلو 

منم با شوهرم اینجوری اشنا شدم ولی بیست روز نه سه سال .ببینیش همون جلسه اول مشخص میشه عکساتم نده فعلا

جدي؟؟؟يعني عكسام هم براش نفرستم اخه قراره بياد ايران خيلي هم دوستم داره بعد ابروم ميره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو مجازی چجوری فهمیده قلبتون پاکه ؟  من عکستو دیدم واقعا زشت نیستی که احساس زشتی کنی  ول ...

الان دیگه جوری شده تو واقعیت هم نباس اعتماد کنی چه برسه مجازی

ولی خب این عشق لامصب چشم و گوش آدمو کور و کر میکنه

الان دیگه جوری شده تو واقعیت هم نباس اعتماد کنی چه برسه مجازی ولی خب این عشق لامصب چشم و گوش آدمو ک ...

دقیقا ...

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
جدي؟؟؟يعني عكسام هم براش نفرستم اخه قراره بياد ايران خيلي هم دوستم داره بعد ابروم ميره

عکسی که کل اندامت معلومه نده فقط چهره ناواضح بده .

خداروشکر نفس میکشم زنده ام و فرصت دارم .

دقيقاااااااا خيلي دوستش دارم😢😢😢نميدونم چي كار كنم

حواستو جمع کن.باید خودشو ثابت کنه وگرنه بین حرف تا عمل فاصله خیلی زیاده نذار این دوست داشتن باعث بشه یه روز پشیمون بشی.

باید ببینش بعد مشخص میشه از رفتارش که قصدش چیه

اره از همون اول هم گفت قصد من دوستي نيست چون دوستي ها وقت تلف كردنه قصد من ازدواجه ميخوام ببينمت با خانوادت هم حرف بزنم عزيزم كورد اربيله ما خودمونم كورديم