خانما يه سؤالي داشتم.حقيقتش من احساس زشتي بهم دست ميده همه بهم ميگن خوشگل و حذائي با يه پسري اشنا شدم عكس خودمو براش نفرستادم اين اقا هم قصدش ازدواجه از همون اول هم بهم گفت من قلبتو ميخوام چون دختر خوب و پاكي هستي من ميخوامت بهم گفت اخلاقتم خيلي خوبه
دوستم با اكانت ديگه امتحانش كرد گفته بود من دنيال دوست دختر و اين چيزا نيستم من دنبال دختر خوب هستم براي ازدواج چون ٣٠سالشه پسر خوبيه اهل دود و اين چيزا نيست سيد طباطبايي هم هست نماز خونه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزيزم درباره من به خانوادش و فاميل هاش هم گفته ٢ماه ديگه قراره بياد ايران الان من نميدونم چي كار بايد بكنم يا الان بايد بهش بگم اون فرد من نيستم يا زماني كه اومد ايران بهش بگم نظرتون چيه
بعدش ممكنه من و ببينه شكه بشه يا اين كه بگه نيخوامت
ببین عزیزم ادم تا یکیو از نزدیک نبینه یا باهاش زیر ی سقف نرهنمیتونه طرفشوبشناسه البته خیلیام اینجوری خوشبخت شدن ک خداروشکر.اما بزاربیاد هموبشناسین باهم نشست و برخاست کنید بعدش تصمیم بگیر که که هرچی بیشترادامه پیداکنه و بیشتروابسته ی اون بشی بعدها خدای نکرده اگه پشیمون شی جدایی خیلی سخته