2777
2789
عنوان

سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 40 پست

دوستم با اكانت ديگه امتحانش كرد گفته بود من دنيال دوست دختر و اين چيزا نيستم من دنبال دختر خوب هستم براي ازدواج چون ٣٠سالشه پسر خوبيه اهل دود و اين چيزا نيست سيد طباطبايي هم هست نماز خونه

قراره با خانوادم حرف بزنه

خب بهترعزیزم بزار بیاد جلو حرف بزنه خانوادت چی میگن ببین‌اصلا میادش

عکساتواصلا نفرس تواین۳سال ک ندیدتت بزار وقتی اون ب حرفش عمل کرد ببینتت اینجوری‌میفمهه که بدست اوردنت راحت نیست 

اگه همینجوری بوده ک گفتی البته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره از همون اول هم گفت قصد من دوستي نيست چون دوستي ها وقت تلف كردنه قصد من ازدواجه ميخوام ببينمت با ...

بعد ازدواج کجا میخواید زندگی کنید 

راجع ب خانوادشم تحقیق کنید حتما

چون س سال بودید چشم و گوش بسته از رو احساس  زنش نشو

خداروشکر نفس میکشم زنده ام و فرصت دارم .

بعد ازدواج کجا میخواید زندگی کنید  راجع ب خانوادشم تحقیق کنید حتما چون س سال بودید چشم و گوش ...

بعد ازدواج اربيل اره بهش گفتم بايد درباره خانوادت تحقيق كنم خيلي پسر خوبيه خيلي مهربون و عاقله

خب بهترعزیزم بزار بیاد جلو حرف بزنه خانوادت چی میگن ببین‌اصلا میادش  عکساتواصلا نفرس تواین۳سال ...

عزيزم درباره من به خانوادش و فاميل هاش هم گفته ٢ماه ديگه قراره بياد ايران الان من نميدونم چي كار بايد بكنم يا الان بايد بهش بگم اون فرد من نيستم يا زماني كه اومد ايران بهش بگم نظرتون چيه

بعدش ممكنه من و ببينه شكه بشه يا اين كه بگه نيخوامت 

ببین عزیزم ادم تا یکیو از نزدیک نبینه یا باهاش زیر ی سقف نره‌نمیتونه طرفشوبشناسه البته خیلیام اینجوری خوشبخت شدن ک خداروشکر.اما بزاربیاد هموبشناسین باهم نشست و برخاست کنید بعدش تصمیم بگیر که که هرچی بیشترادامه پیداکنه و بیشتروابسته ی اون بشی  بعدها خدای نکرده اگه پشیمون شی جدایی خیلی سخته

بعد ازدواج اربيل اره بهش گفتم بايد درباره خانوادت تحقيق كنم خيلي پسر خوبيه خيلي مهربون و عاقله

به این فکر کردی هیجا مثل ایران امن نیست 

دوری از خانوادتم یه طرف .اونور بچه دار شی دیگه عمرا بیای اینور

خداروشکر نفس میکشم زنده ام و فرصت دارم .