2777
2789
عنوان

خواهرای مجازیم بیاین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 9763 بازدید | 479 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهرت روان پریش بوده و باید تیمارستان بستری میشده

اصلا نمیتونم کاراشو درک کنم.عصبی شدم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

گلم زندگیت خیلیییی شبیه مادرمه مادر من از خانواده خودش شانس نیاورد با این تفاوت خواستگارای خیلی خوبی داشت خارج از ایرانن اونای که اینجان از نظر مالی از ما بالاترن حتی  منو برای پسراشون میخواستن اما یه پیشنهاد الان همه چیزو تموم کن فکر کردن بهش تو سن ۴۰-۵۰سالگی زندگیتو پر تنش می‌کنه خیلیییییی سخته  انشالله روزای خوب زندگیت تو راهه مطمئن باش

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
الانم از اون سال ها تا حالا کلا قطع رابطم و نه من میرم و نه بچم و نه شوهرم به خونشون، فقط شوهرم با پ ...

عزیزم زندگیت فوق العاده سخت بوده شوهرت باید سرتاپاتو طلا میگرفت 

و اینکه باید از اول اینکار رو میکردی 

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

قربونت برم که درکم میکنی، گریه نکن بابا😅 من اینقده گریه کردم چی شد !

اخه خیلی اذیتت کردن چطور ادما میتونن انقد سنگدل باشن

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

منم که از اونا دور شدم رفتم ادامه تحصیل دادم و فوق لیسانسمو گرفتم با معدل بالا،

به امید اینکه بتونم شاغل بشم و کمک خرج زندگیمون

یه بار ازمون دادم قبول نشدم، بار دوم ازمون دادم قبول شدم و قسمت مصاحبه رد کردن

یه جورایی تو شهرمون پارتی خیلی حاکمه

منم که ندارم

بعضی وقتا میشینم افسوس میخورم که من با این همه سختیا، با زور و بلا درسمو ادامه دادم به امید شاغل شدن و دردی از دردای همسرمو کم کنم

حالا همون خانه دارم 

البته اینم بگم

افسردگی گرفتم

الانم از اون سال ها تا حالا کلا قطع رابطم و نه من میرم و نه بچم و نه شوهرم به خونشون، فقط شوهرم با پ ...

وای کل زندگیتو‌خوندم  یادسریال ساختمان پزشکان و ب خورد پدر مادر دکتر نیما با عروس و پسر بزرگه و اونیکی پسرشون افتادم حتی ذیدی که تو سریال چون عروس و پسر کوچیکه خاظر جواب بودن مامان دکتر افشار اژشون حساب میبرد اما از نیما نه

دیگه الان خونه مامانمم خیلی خیلی کم چون اصلا نمیتونم و حوصله ندارم، تو جمع ها و مهمونیا که اصلا نمیتونم برم، کلا گوشه گیر شدم

بیشتر وقتا میشینم ناخواگاه گریه میکنم،

شبا بیدارم ‌ و روزا خواب

دلمم‌واسه دخترم میسوزه که مادری خسته و بی روحم که حتی حال نداره وقتی دخترش باهاش حرف میزنه، درست حسابی جوابشو بده

منم که از اونا دور شدم رفتم ادامه تحصیل دادم و فوق لیسانسمو گرفتم با معدل بالا، به امید اینکه بتونم ...

فدا سرت 

منم دوباره شرکت کردم و هر دوبار رد شدم البته من کتاب ندارم و همینجوری با االله و بسم الله میرم 😂

توکلت به خدا باشه همین و بس

راستی مادر شوهر هیچیش نشد؟؟

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

دوست دارم اگه زحمتی نیست  خواهری کنین برام دعا کنین،

برای شاغل شدنم، برای خوب شدن حال روحیم.

خیلی روحم خسته و پژمردست 

انگار سختیای اون سالا ، تازه حالا خودشو روی روحم نشون میده

اسی خوبه که الان خوشحالی عزیزم

راستی یه چیزی

تو ایران مدرک تحصیلی به درد نمیخوره و تو که میدونستی پارتی نداری خیلی اشتباه کردی درس خوندی

برو حرفه و هنر یاد بگیر خانومی

من 18 سالمه ماهی 4 درامدمه شغلم عکاسی هست 

چون واقعا 16 سالگی فهمیدم با درس به جایی نمیرسم رفتم هنر یاد گرفتم الانم علی رقم میل خانوادم کاملا مستقلم در سنی که گواهینامه بهم نمیدن هنوز

حتما راجب شغل تجدید نظر کن و ایشالا موفق و موید باشییی😍😍