2777
2789
عنوان

خواهرای مجازیم بیاین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 9763 بازدید | 479 پست
خود این آدما از همه بدبخت ترن..... اینقدر زندگی های زناشوییشون افتضاح هست و باهم کل کل دارن که من یک ...

منم خیلییی میترسم  از ازدواج خونه بابا بهتره میدون جنگه  به لطف نینی سایت فوبیا خیانت و مادرشوهر وخواهرشورهر گرفتم

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلییی میترسم  از ازدواج خونه بابا بهتره میدون جنگه  به لطف نینی سایت فوبیا خیانت و ما ...

فوبیا نیست.... زندگی فرسایشی پر از جنگ و دعوا و ناله و نفرین و چشم و هم چشمی و مال هم دیگه رو خوردن و استرس و ترس کل کودکی و نوجوانی من رو پوشش داد.....

قربون محبتت، اره قوی بودم اما الان انگار نمیتونم توان جنگیدن با روحیه خودمم ندارم حتی برم مشاور و د ...

سخنرانی های موفقیت، خانواده و هدف، ازدواج و..... دکتر شاهین فرهنگ رو گوش بده 

من بار چهارم پنجم هست دارم گوش میدم.....

بی انگیزه که میشم و داغونم .... گوش میدم و تا یه مدت خوبم.....

عزیزم زندگیت فوق العاده سخت بوده شوهرت باید سرتاپاتو طلا میگرفت  و اینکه باید از اول اینکار رو ...

مرسی عزیزم ، لطف داری،

دیگه گفتم بزار تلاش کنم تا همه چی خوب شه، نمیدونستم اینا درست بشو نیستن

عزیزم برا سلامتیت دعا کردم میکنم زندگیت برا این برام جالب بود شبیه زندگی من بود باچند تفاوت منو شوهرم سنتی با خاسته مادرشوهرم ازدواج کردیم  همون شب عروسی لج کردنش شروع شدشوهرمم مریض بودنه جسمی روح روانش خانوادش بودن دم به دقیقه عاشق میشد نه بره خیانت کنه ها فقط حرص من میدادزبانن ازارمیدادیا خیلی چیزا میخواست برا خونه بخره به سلیقه خاهرش بودنه من الان خداروشکر چند وقته سرعقل امده زبونش باز شده اذیتم نمیکنه الان پشت کردن بهش قدرمنو میدونه منم دیگه ادم سابق نیستم ببخشید طولانی شد

سخنرانی های موفقیت، خانواده و هدف، ازدواج و..... دکتر شاهین فرهنگ رو گوش بده  من بار چهارم پنج ...

مرسی عزیزم

باورت میشه انقدر روحم خستستتت که حوصله این چیزارم ندارم

قبلنا سخنرانیای ازمندیانو گوش میدادم

فوبیا نیست.... زندگی فرسایشی پر از جنگ و دعوا و ناله و نفرین و چشم و هم چشمی و مال هم دیگه رو خوردن ...

فوبیا نیست؟

ما سالی یه بار میبینیم شون اما خاطرات وکنایه هاشون دست از سرزندگی مون بر نمیداره

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
اسی مادرشوهرت رسما دیوونه س خدا کمکت کنه لنگه ش را منم دارم😭ولی من کسی را ندارم که پناه ببرم خدا پد ...

دیونه و خود شیطانه

الانم تنها و بی اعتبار مونده

تازگی شنیدم خودش دنبال خواستگار برای دخترش میگزده

انشالله خدا پشت و پناهت باشه

منم خیلی موقع بیشتر راز دلام پیش خدا بود، از یه جایی به بعد دیگه سعی میکردم به مامانمم نگم، چون خیلی داغون شده بود از غصه من