2777
2789
عنوان

خ داغونم بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 122 پست
پیام هایی رو که خواهرت برات فرستاده رو نشون شوهرت بده همونا که نوشته زندگیتو خراب میکنم و فلان اونج ...

اره میدم

ولی شوهرم بد دهنه تا بحثمون بشه میزنه تو سرم ک تو خاهرتم بهت رحم‌نمیکنه فلان و.....

بیشتر از این حالم بده ک چرا اینجور خاهر لاشی دارم

ادم با دشمنشم اینکارد نمیکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره میدم ولی شوهرم بد دهنه تا بحثمون بشه میزنه تو سرم ک تو خاهرتم بهت رحم‌نمیکنه فلان و..... بیشتر ...

خدا خودت بهت آرامش بده عزیزم

برات دعا میکنم از تهههههه ددددل

.هوا خواه توام جانا و میدانم که میدانی‌...👨‍👩‍👧
قربونت برم ابجی جونم خ گلی توکل بخدا🤲

خدا نکنه عزیزم،خدابزرگه⁦❤️⁩

دلبرناز دلم همسرم❤️⁩دوستت دارم😘بی بهانه🙂عاشقانه🙃💕در تاریخ۰6/12/1398من عقد کردم با بهترین مرد دنیا⁦❤️⁩ میشه برای خوشبختی من و مهربونترین مرد دنیا صلوات بفرستی؟⁦❤️⁩مرسی😘
خدا نکنه عزیزم،خدابزرگه⁦❤️⁩

ممنونم ابجی♥️

الان رفتم نشستم کنار مادرم هی با گریه بهش گفتم این حالمو یادت نزه مامان

گفت امشب دیگه برای همیشه منم پرتش دادم دیگه اولاد من نیست

منتظره خبرم باش ابجی انشااله ک چیزی نمیشه بهت خبر نیدم فردا شبت بخیر♥️♥️♥️♥️

ممنونم ابجی♥️ الان رفتم نشستم کنار مادرم هی با گریه بهش گفتم این حالمو یادت نزه مامان گفت امشب دیگ ...

باشه عزیزدلم

یاد بلاهایی ک آجیم سرم آورده افتادم دلم گرفته ذهنم درگیر شده

من کینه ای نبودم ،اما خواهرم انقدر اذیتم کرده ک نمیتونم ببخشمش

این کینه رو قلبم داره سنگینی می‌کنه آرامشمو ازم گرفته 😔😔😔

شبت آروم گلم،درخواست دوستی میدم اگه تونستی کامنت بزار برام تا بتونم باخبرشم ک چ اتفاقی افتاده

خوب بخوابی

فعلا⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

دلبرناز دلم همسرم❤️⁩دوستت دارم😘بی بهانه🙂عاشقانه🙃💕در تاریخ۰6/12/1398من عقد کردم با بهترین مرد دنیا⁦❤️⁩ میشه برای خوشبختی من و مهربونترین مرد دنیا صلوات بفرستی؟⁦❤️⁩مرسی😘
باشه عزیزدلم یاد بلاهایی ک آجیم سرم آورده افتادم دلم گرفته ذهنم درگیر شده من کینه ای نبودم ،اما خو ...

قبول کردم فردا حتما بهت خبر میدم مراقب خودت باش شبت بخیر ابجی حونم♥️♥️♥️♥️

قبول کردم فردا حتما بهت خبر میدم مراقب خودت باش شبت بخیر ابجی حونم♥️♥️♥️♥️

فداتشم

فعلا⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

فداتشم فعلا⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

سلام دوستانم مشکلم حل شد

امروز شوهرم زنگ زد گفت من زندگیمو بخاطر اون و حرفاش بهم نمیریزم

خلاصه بخیر گذشت ممنونم برابت دعاهای همتون

سلام دوستانم مشکلم حل شد امروز شوهرم زنگ زد گفت من زندگیمو بخاطر اون و حرفاش بهم نمیریزم خلا ...

😍😍😍😍سلام عزیزدلم😍😍😍خداروشکرررررر😍⁦❤️⁩واقعا برات خوشحال شدم فداتشم😍😍😍

سلام دوستانم مشکلم حل شد امروز شوهرم زنگ زد گفت من زندگیمو بخاطر اون و حرفاش بهم نمیریزم خلا ...

اره عشقم خدارا شکر خوشال شدم مواظب باش و از ان دوری کن و براش دعا کن

برای خوشبختی همه و من اگه میشه یه صلوات بفرستید