2777
2789
عنوان

خ داغونم بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 122 پست
بهش میگم همه اینارو فردا اگه برگردم شمارشو هم توی گوشیه شوهرم میزارم لیست سیاه البته اگر برگردم فر ...

فردا صبح جلو شوهرت زنگ بزن ب خواهرت ،بیارش خونه پدریت با شوهرت برو پیش خانوادت همه چی رو باهاش رو در رو کن

ولی قبل از اومدنت خونه پدریت فقط موضوع اون پسری ک مجردی باهاش بودی رو برا شوهرت توضیح بده ک اگه خواهرت جلو بابات چیزی گفت دردسر ساز نشه برات

دلبرناز دلم همسرم❤️⁩دوستت دارم😘بی بهانه🙂عاشقانه🙃💕در تاریخ۰6/12/1398من عقد کردم با بهترین مرد دنیا⁦❤️⁩ میشه برای خوشبختی من و مهربونترین مرد دنیا صلوات بفرستی؟⁦❤️⁩مرسی😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا کم نیار جلو شوهرت گریه زاریم نکن بگو مدیونت باشم اگه از مال تو برده باشم خونه کسی (بلاخره تو زندگیت اندازه یک کیلو برنج حق داری که) بگو خواهرم تف سربالاس دیگه وضعیتشو خودت میبینی که میخواد منم بشم لنگه اون یا تو باور میکنی یا نمیکنی 

اصلا خوشحال نیستم ک توام خاهری مثل خاهر من داری چقدر ادم باید عوضی پست باشه البته هیچکس اندازه خاه ...

😔منم برات ناراحتم درکت میکنم

انشاالله درست میشه آجی توکلت ب خدا باشع

دلبرناز دلم همسرم❤️⁩دوستت دارم😘بی بهانه🙂عاشقانه🙃💕در تاریخ۰6/12/1398من عقد کردم با بهترین مرد دنیا⁦❤️⁩ میشه برای خوشبختی من و مهربونترین مرد دنیا صلوات بفرستی؟⁦❤️⁩مرسی😘
فردا صبح جلو شوهرت زنگ بزن ب خواهرت ،بیارش خونه پدریت با شوهرت برو پیش خانوادت همه چی رو باهاش رو در ...

اول باید وایسم ک فردا زنگ میزنه ببینم طعم دهنش چیه اگه دیدم خ جدیه اینکارو میکنم چاره ای نیست

اول باید وایسم ک فردا زنگ میزنه ببینم طعم دهنش چیه اگه دیدم خ جدیه اینکارو میکنم چاره ای نیست

آره همین کار و بکن

اصلا کم نیار جلو شوهرت گریه زاریم نکن بگو مدیونت باشم اگه از مال تو برده باشم خونه کسی (بلاخره تو زن ...

واقعا حرفت عالی بود حتما همینو بهش میگم

اخه خودشم میدونه و ضعیت حاهرمو 

توکلم بخداس ممنونم ازت خ گلی بابت حرفات ی دنیا ممنونم

خدا پشت و پناهت باشه خواهریم⁦❤️⁩🌹فردا مشکلت انشاالله حل که شد تایپک بزار ،فکرم درگیرت شد⁦❤️⁩

کاری نکردم ک گلم وظیفه ست 🌹🌹🌹

خدا پشت و پناهت باشه خواهریم⁦❤️⁩🌹فردا مشکلت انشاالله حل که شد تایپک بزار ،فکرم درگیرت شد⁦❤️⁩ کاری ...

خ عزیزی فردا حتما توی تاپیکا میزارم برام دعا کنید

خ عزیزی فردا حتما توی تاپیکا میزارم برام دعا کنید

حتما⁦❤️⁩🌹 ختم بخیر سه انشاالله امیدوارم شوهرت اونقدر عاشقت باشه و اونقدر خواهرتو بشناسه ک بدون هیچ حرفی باورت داشته باشه و بیاد پیشونیتو ببوسه⁦❤️⁩