2777
2789

قبول باباش 50 سال قبل رفته دفاع کرده دم باباش گرم ممکنه اون زمان طرف اصلا بچه نداشته باشه یا اصلا ازدواج نکرده باشه بعد آقا شما میخواید سهمیه ها رو قرار بدین بهشون کمک هزینه خونه ماشین اقلام غذایی نمیدونم وام و ..... بدین نه اینکه طرف راست راست بدون سواد بره دکتر مهندسی چیزی بشه یا اینکه تو شرکت های دولتی راحت قبول بشه اینا با جون مردم و کار و زندگی مردم سر و کله میزنن هوووووف

الان شرایط این شکلیه دیگه.. ظالمانس ولی چه میشه کرد..

متاسفانه باید پذیرفت و تلاش کرد

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبول دارم و سهمیه هم ندارم

ولی خیلی سخته کنار کسی زندگی کنی که جانبازه کلی مشکل داره

من دو روزه مامانم انفولانزا گرفته از درس افتادم

بدبخت بچه های جانبازای 25 به بالا چی میکشن خصوصا اون موجیا و..

عضو 

این همه بدون سهمیه قبول شدن شمام یکی از اونا منم یکی از اونا بسه بابا بشینید درستونو بخونیداز حاشیه دور شید بشین بخون تلاش کن تا قبول شی سهمیه شده واستون بهونه

(میتونید از تاپبکام متوجه شید ک خودم دوساله پشت کنکوریم و اگ سهمیه ای بودم حالا بخاطر پشت موندن عذابنمیکشیدم پس کسی ریپنزنه چرت و پرت نگه حقیقتو فقط بازگو کردم)

دوست من تکاور کلاس بود پزشکی میخونه یه دختر دیگه هم تو فامیل اخراجی از مدرسه داروسازی خدا رحم کنه به ایرانیا منقرض میشیم توسط سهمیه داران مملکت البته اگه قبلش از گرسنگی نمیریم 🥴

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
عاشق امضات شدم خخخخخخ

الان تاپیک بغلی بحث سر همین بود.

بقیه باید پدرشون دربیاد واسه کنکور بعد ی اسگل فقط با سهمیه رشته تاپ بیاره خیییلی زور داره

ماکه راضی نیستیم پولشونم حرومه.خیالت راحت

دوست من تکاور کلاس بود پزشکی میخونه یه دختر دیگه هم تو فامیل اخراجی از مدرسه داروسازی خدا رحم کنه به ...

بعد همینا بعد چند ترم خسته میشن نمیکشن میان بیرون یا با نمرات ضعیف میان بالا و بی سواد!!!!

الان تاپیک بغلی بحث سر همین بود.بقیه باید پدرشون دربیاد واسه کنکور بعد ی اسگل فقط با سهمیه رشته تاپ ...

فعلا کیف و حالش برای اوناست استخدامی هم تا سن 65 و الویت استخدام باهاشونه سگ تو شانسم که لااقل تو جنگ اسراییل چیزیم نشد منم سهمیه گیرم بیاد مفت مفت به آرزوهام برسم 😓

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
بعد همینا بعد چند ترم خسته میشن نمیکشن میان بیرون یا با نمرات ضعیف میان بالا و بی سواد!!!!

نه بابا 5تا از دکترای معروف متخصص شهرمون سهمیه این اینقدر مریض دارن دورشون شلوغه 💔

خدا از زمین محو کنه این سهمیه رو .. پدر شما رفته جنگ دمش گرم ولی چرا شما باید با ده درصد زیست بری پزشکی بخونی چ دلیلی داره اخه

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍